Τα νεκροταφεία της Περαίας στοιχειοθετούν ένα ακόμα δισεπίλυτο πρόβλημα που αδυνατεί να αντιμετωπίσει ο δήμαρχος Γιώργος Τσαμασλής και που γι' αυτό τον εγκαλεί με σημερινό του δελτίο τύπου ο πρώην δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης.
Η ανακοίνωση της παράταξης Θερμαϊκός - Νέα Πορεία:
 
Δυστυχώς η αγάπη προς τους συμπολίτες μας που εκφράζεται με το πένθος λόγω της απώλειας προσώπων, αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα έντονα προβλήματα εξαιτίας του περιορισμού των χώρων των κοιμητηρίων.

Έντονη είναι η ανησυχία όσων γνωρίζουν την πεπαλαιωμένη και κορεσμένη κατάσταση που επικρατεί στα δημοτικά κοιμητήρια της Περαίας.

Παρατηρούμε πως η απερχόμενη διοίκηση Τσαμασλή, συνεχίζοντας την αποσύνθεση στον δήμο, με την απένταξη αναγκαίων έργων, που ως παράταξη δώσαμε πραγματικές μάχες για την αξιολόγηση, προγραμματισμό και χρηματοδότησή τους μέσω των προγραμμάτων Αντώνης Τρίτσης και Φιλόδημος, ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΠΛΗΡΩΣ και για την αξιοποίηση του σχεδιασμού μας για τα νέα κοιμητήρια.

Αυτό εκφράζεται και από την ανησυχία που εκφράζεται και σε επιστολή του προϊσταμένου της εκκλησίας Πέτρου & Παύλου της Περαίας που με ήπιο αλλά δραματικό ύφος καλεί την διοίκηση να φροντίσει να επιλύσει την δυσλειτουργία που αναγκάζει ακόμα και την ταφή κατοίκων της Περαίας σε μνήματα παρακείμενων κοινοτήτων (Κερασιάς, Αγγελοχωρίου, κ.α. ).

Καλούμε με αυστηρότητα την διοίκηση του Δήμου να αφήσει τις δημόσιες σχέσεις και να ασχοληθεί με τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους. ΑΜΕΣΑ!!



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.