Το πρόβλημα με τις συνεχείς καύσεις καλωδίων και ελαστικών που γίνονται στον καταυλισμό των ρομά στα τσαΐρια της Περαίας δυστυχώς συνεχίζεται αμείωτο, παρά τις επαναλαμβανόμενες εξαγγελίες - δεσμεύσεις εδώ και καιρό της δημοτικής αρχής για αποβολής τους και επίλυσης του μόνιμου πλέον προβλήματος που επιβαρύνει καθημερινά την υγεία των κατοίκων με τραγικές επιπτώσεις
και στο περιβάλλον.

Χθες άλλη μια πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον συνήθη χώρο του καταυλισμού που ανάγκασε σε άμεση επέμβαση για την κατάσβεσή της την Πυροσβεστική Υπηρεσία με 31 πυροσβέστες, 2 πεζοπόρα τμήματα, 8 οχήματα και 1 ελικόπτερο.
Πριν μια εβδομάδα και πάλι είχαμε πυρκαγιά στην ίδια περιοχή.
Και δεν αναφέρουμε τις σχεδόν καθημερινές στήλες καπνού που με ξεκίνημα τα τσαΐρια απλώνονται σε όλη την Περαία.

Δεν βλέπουμε να υπάρχει διέξοδος στο πρόβλημα παρά τις δεσμεύσεις που έχουν μετατραπεί σε λογοπαίγνια.
Και να ήταν μόνο αυτό.....
Έκδηλη είναι η αγανάκτηση και των κατοίκων της Μηχανιώνας που φοβούνται αντίστοιχες καταστάσεις από την "επέκταση" ομάδας ρομά, που έστησαν έναν ιδιότυπο καταυλισμό σε  μικρό οικόπεδο που αγόρασαν κοντά στην Ναυτική Σχολή Μηχανιώνας.


* Η φώτο είναι αρχείου


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.