Το τέλος της αγωνίας των υποψηφίων σήμανε η ανακοίνωση της βαθμολογίας των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Τα αισιόδοξα μηνύματα, τα οποία είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους.

Στο μήνυμά του προς τους υποψηφίους, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, αναφέρει: «Αγαπητά μου παιδιά, εφαλτήριο μιας νέας αρχής αποτελεί ο Ιούνιος του 2022 για σας. Νικητές, καταφέρατε σε ιδιαίτερες συνθήκες, να προχωρήσετε, αποκτώντας εφόδια ικανά να στηρίξουν ένα δυνατό μέλλον. Και είστε νικητές διότι δεν αποθαρρυνθήκατε, καταφέρατε να μετατρέψετε σε σχολική τάξη το δωμάτιό σας και να προχωρήσετε μπροστά. Βάλατε τα δυνατά σας και, με την στήριξη των οικογενειών σας και των εκλεκτών εκπαιδευτικών μας, αποδείξατε ότι αυτός που επιμένει νικά και γι΄ αυτό αποτελείτε πηγή έμπνευσης για όλους μας. Συνεχίστε να θέτετε στόχους, να αγωνίζεστε και να κατακτάτε νέες κορυφές. Συνεχίστε να ονειρεύεστε, να ακολουθείτε τα όνειρά σας, κοιτώντας ψηλά εκεί που μπορείτε και σας αξίζει να φτάσετε.

Και είμαστε δίπλα σας, να στηρίζουμε τις προσπάθειές σας, να ακούμε και να αξιοποιούμε τις φρέσκες ιδέες σας και να εμπνεόμαστε από τις επιτυχίες σας.

Με τη βεβαιότητα ότι τα καλύτερα έρχονται, εύχομαι σε όλους και όλες υγεία, δύναμη και καλή πρόοδο στη ζωή σας.

Θερμά συγχαρητήρια».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.