Κατανοούμε την πικρία που εκφράζεται από τον φίλο και πρώην Δήμαρχο Θερμαϊκού Αντώνη Ματζάρη, σχετικά με την περιπέτεια στην οποία τον έβαλε η ολιγόμηνη παραμονή του στην Προεδρία του ΚΑΠΠΑ 2000, το 2009.

Πιστεύουμε όμως, πως η αναφορά στο πρόβλημα που έχει επιφορτιστεί και όσα παραθέτει για την επίλυσή του, δεν φωτίζει τις αιτίες και τους υπευθύνους που το διαιωνίζουν εδώ και 3 χρόνια.

Προκειμένου να αποδοθούν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι θα πρέπει να θυμίσουμε και να καταστήσουμε γνωστά τα παρακάτω:

• Το 2017 το ΚΑΠΠΑ επειδή δεν πληρούσε τους όρους παραχώρησης, μετά από ενέργειες της διοίκησής μας, περιήλθαν όλες του οι εγκαταστάσεις στην κυριότητα του Δήμου. Εκτός από 18 ημέρες του μήνα για το αμφιθέατρο, για τα επόμενα 15 χρόνια και τα γραφεία της διοίκησής του.

• Εμείς, ως διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού εξοφλήσαμε υποχρεώσεις του ΚΑΠΠΑ προς την ΔΕΗ, ποσού 120.000 €

• Το 2018 ενώ προέκυψαν πρόσθετες υποχρεώσεις του ΚΑΠΠΑ 2000 προς την εφορία και το ΙΚΑ, ζητήθηκε από τον Δήμο να βοηθήσει οικονομικά.

• Συνδράμαμε τα μάλα στο ποσό που έχει ήδη καταβληθεί προς το ΙΚΑ από τον φίλο Αντώνη.

• Ορίσαμε το 2018 τον τότε Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, υπεύθυνο για να προετοιμάσει την εισήγηση, ώστε να έρθει για συζήτηση το συνεδρίαση του ΔΣ.

• Το 2019 φέραμε το θέμα ως διοίκηση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά παρ'ότι συμφωνούσαν όλοι, η παράταξη του κ. Τσαμασλή μετέθεσε την συζήτηση για μετά τις εκλογές (βάσει του εκλογικού νόμου απαγορευόταν αποφάσεις εάν δεν είχαν την πλήρη ομοφωνία)

• Στις 19/9/19 η παράταξή μας το έφερε ως θέμα στο δημοτικό συμβούλιο αλλά η διοίκηση Τσαμασλή το απέρριψε.

• Επι σειρά μηνών το αναφέραμε σε συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά χωρίς να γίνει αποδεκτό.

• Πριν από τρεις μήνες (συνεδρίαση 28/2/2022) επαναφέραμε το θέμα με υπογραφές τεσσάρων παρατάξεων, αλλά και πάλι αρνητικά στάθηκε η σημερινή διοίκηση του Δήμου.

Όπως καταλαβαίνει ο κάθε καλόπιστος δημότης οι ευθύνες για την ταλαιπωρία του αγαπητού πρώην δημάρχου ανήκουν αποκλειστικά στη σημερινή διοίκηση του Δήμου. Οι ευθύνες έχουν όνομα και επώνυμο: ονομάζεται Γιώργος Τσαμασλής.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.