Η Ένωση Σκακιστών Καλαμαριάς σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμαριάς, με τη στήριξη της Ένωσης Σκακιστών Θεσσαλονίκης, της ΣΑ ΕΣΘ "Γ. Ιωακειμίδης" και της ΕΣΣΘΧ, διοργανώνουν Ανοιχτό Καλοκαιρινό Τουρνουά Σκάκι RAPID (Γρήγορο Σκάκι), με διεθνή αξιολόγηση, για μικρούς και μεγάλους, στην Πλαζ Αρετσούς - κοντά στο CINE ΑΥΡΑ.

Θα πραγματοποιηθούν συνολικά 6 γύροι με χρόνο σκέψης για κάθε παίκτη 7' και 5'' σε κάθε κίνηση. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 στις 17:15 (επιβεβαιώσεις συμμετοχών από 16:15 ως 16:45).

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας μέχρι τη Τρίτη 28/6/22 στις 20:00:
https://forms.gle/z5HWotj2xqPkD7878

Σε περίπτωση αδυναμίας ηλεκτρονικής υποβολής μπορεί να γίνει δήλωση συμμετοχής τηλεφωνικά στο 6976283524.

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι τα 64 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Παρακαλούμε θερμά για την έγκαιρη ενημέρωση μας με μήνυμα στο 6942680745 ή με email στο skakistis.gr@gmail.com σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής που έχει δηλωθεί.


* Η φωτο αρχείου από τουρνουά (4ο Μεγάλο Ροκέ) του Σκακιστικού Ομίλου Θερμαϊκού Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, το 2012 στην Επανομή, δίπλα στη θάλασσα


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.