Έναρξη της "πυρικής" περιόδου στην Αγία Τριάδα με την πρώτη πυρκαγιά λίγο έξω από το χωριό στον πολύπαθο οικισμό Πεύκων.
Είναι πλέον αναμενόμενες 2 - 3 πυρκαγιές κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.
Στην σημερινή φωτιά, ευτυχώς με θετική κατάληξη, αναφέρεται με ανάρτησή του ο ΟΦΚΑΘ, που συνέδραμε στην επιτυχή κατάσβεσή της με την έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας:
Στις 17.15 ειδοποιήθηκε ο ΟΦΚΑΘ απο κάτοικο της περιοχής Αγ. Τριάδος του Δήμου Θερμαϊκού για έντονη μυρωδιά καπνού.....άμεσα ενεργοποιήθηκε το τμήμα δασοπυρόσβεσης και 4 πιστοποιημένοι εθελοντές μας μετέβησαν στο σημείο της φωτιάς.
Σαν πρώτοι ανταποκρινόμενοι ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία τον Δήμο Θερμαϊκού και ξεκίνησαν την απομάκρυνση πολιτών απο κατοικίες που κινδύνευαν.
Με την άφιξη της πυροσβεστικής 2 μελη βοήθησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν την ασφαλή μεταφορά των κατοικων.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα η φωτιά ηταν υπό έλεγχο χάρις στην άμεση ανταπόκριση της 2 Ε.Μ.Α.Κ.
Ευχαριστούμε τά μέλη μας για την ανταπόκριση.!!!





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.