Με αφορμή το σημερινό δημοσιευθέν βίντεο και τους σχολιασμούς που παραπέμπουν στην μόνιμη φιλολογία τους τελευταίους μήνες περί της καταρρέουσας υγείας του Βλαντιμίρ Πούτιν, αναδημοσιεύουμε έρευνα του αξιόπιστου και εναλλακτικού blog MoA, για τον κατευθυνόμενο πόλεμο προπαγάνδας της Αγγλίας κατά του Προέδρου της Ρωσίας.

50 άρρωστοι τίτλοι για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν

Τους τελευταίους μήνες η βρετανική υπηρεσία παραπληροφόρησης MI-6 διασκέδασε με σποραδικές φήμες για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν, κυρίως μέσω βρετανικών ταμπλόιντ. Χρησιμοποίησε τα συνήθη εργαλεία της - έναν πρώην αρχηγό MI-6, «πρώην» κατάσκοποι του MI-6 και τον πάντα διαθέσιμο «ανώνυμο» Ρώσο ολιγάρχη που ζει στο Λονδίνο. Όπως και οι άλλοι ισχυρισμοί της προπαγάνδας, αυτοί ήταν προφανείς ανοησίες, αλλά βρήκαν μια αξιόπιστη απήχηση στα κουτσομπολιά μέσα.

Ο διευθυντής της CIA, Γουίλιαμ Μπερνς, τελικά το χορτάστηκε. Το να ρωτάς και να πρέπει να απαντάς σε ανόητες ερωτήσεις σχετικά με την υγεία του Πούτιν είναι χάσιμο χρόνου. Τα επίσημα μέσα ενημέρωσης το εντόπισαν. Η αφήγηση είναι έτσι νεκρή.

Οι Ρώσοι είπαν «ευχαριστώ» στον Μπερνς και ενίσχυσαν το μήνυμά του.

Για ημιτελείς λίστες άλλων ανούσιων καταιγίδων που προκαλούνται από το MI-6, δείτε:



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.