Ας δούμε με ποιον τρόπο μια δημοτική διοίκηση μπορεί να αλλάξει δραματικά την διαβίωση 15 εργαζομένων.

Και φυσικά δεν πρόκειται για μια υπόθεση εργασίας, αλλά για πραγματικά περιστατικά που μεθοδεύτηκαν από την διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού και αφορούν 15 θέσεις εργαζομένων πλήρους απασχόλησης στην καθαριότητα που έληξε η σύμβασή τους.

Η απερχόμενη διοίκηση μέχρι τώρα χρησιμοποιούσε 30 θέσεις πλήρους απασχόλησης και τις υπόλοιπες 4ωρες στις 50 σχολικές μονάδες του Δήμου μας από τις οποίες οι μισές τουλάχιστον είναι σχολικά συγκροτήματα με μεγάλες αίθουσες και χρειάζονται άτομα πλήρους απασχόλησης για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Η διοίκηση επινόησε να προσλάβει περισσότερες καθαρίστριές 4ωρες & 3ωρες στο σύνολο και να μειώσει κατά 50% τις θέσεις πλήρους απασχόλησης.

Με θράσος και αλαζονεία μειώνουν το εισόδημα των εργαζομένων από τα 740€ στα 450€.
Οδηγούν σε αδιέξοδο 15 οικογένειές που εργάζονται περισσότερο από 10 χρονιά με συνθήκες πλήρους απασχόλησης


Πώς μπορείτε να διαθέτετε 40.000 € για συναυλία μιας βραδιάς και αρνείστε πεισματικά ανάλογο ποσό το ετήσιο κόστος 15 εργαζομένων, με οικογένειες, παιδιά και υποχρεώσεις σε δύσκολους καιρούς;

Κύριοι εκτός των άλλων σας χαρακτηρίζει η παντελής έλλειψη συναισθηματικής και ηθικής ευαισθησίας.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.