Ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Κόβεντρι της Αγγλίας , Αλέξανδρος Καζαμίας, αναλύει σε πρώτο χρόνο την παραίτηση του Πρωθυπουργού στο Ηνωμένο Βασίλειο, Μπόρις Τζόνσον, την κρίση στο Συντηρητικό κόμμα αλλά και την δυστοκία των Εργατικών, την αναντιστοιχία με την κοινωνική κρίση στη χώρα του πολιτικού συστήματος, αλλά και τις ευρύτερες προεκτάσεις των εξελίξεων στο Ηνωμένο Βασίλειο σε Ευρώπη . Ταυτόχρονα ο κ. Καζαμίας , μιλώντας στον 98.4 αναδεικνύει τις παθογένειες του πολιτικού συστήματος , σημειώνοντας ότι η οικονομική κρίση με φόντο την ενεργειακή , αποτελεί αυτή την ώρα το μεγαλύτερο ζήτημα για τις κοινωνίες και τις αντοχές τους.





πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.