Η κοπέλα είχε έρθει με την οικογένειά της σε ηλικία 5 ετών από την Αλβανία και είχε καταφέρει να σπουδάσει αφού ήταν πολύ καλή μαθήτρια και να πάρει πτυχίο Φιλολογίας.
Ο πατέρας και η μητέρα της δούλεψαν σκληρά στην Ελλάδα για να μη λείψει τίποτα από τα δύο κορίτσια τους και κατάφεραν να τα μεγαλώσουν.
Πριν από μερικά χρόνια όμως, ήρθε το πρώτο χτύπημα, όταν ξαφνικά έφυγε από το ζωή από παθολογικά αίτια, ο πατέρας της κοπέλας. Η μητέρα βρέθηκε τον Οκτώβριο του 2020 πνιγμένη στο λιμάνι των Ραχών!
Το δεύτερο απανωτό χτύπημα της
Σύμφωνα με το LamiaReport η κοπέλα έκανε μαθήματα σε παιδάκια για τα προς το ζειν, ενώ για ένα διάστημα δούλεψε και στη Δομή Προσφύγων και Μεταναστών στις Θερμοπύλες.
Το πρόγραμμα όμως τελείωσε, η καραντίνα έκοψε τα μαθήματα και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες δεν μπορούσε να βρει δουλειά.
Από όσους την γνώριζαν, το μόνο που ζητούσε ήταν δουλειά! Δεν ήθελε ούτε ελεημοσύνη, ούτε δανεικά, μόνο δουλειά!
Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα ένα νεαρό εργατικό κορίτσι, δεν αδυνατεί απλώς να κάνει τα όνειρά του πράξη, αλλά ακόμα και να ζήσει με αξιοπρέπεια από την δουλειά και τις σπουδές της.
Σε λίγες ημέρες θα έκλεινε τα 29 της χρόνια…

πηγή: ROSA 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.