Αποκαλυπτικός, συγκροτημένος και αισιόδοξος εμφανίστηκε χθες το μεσημέρι (02.08.2022), ο πρώην Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά και Επίκαιρα" στον δημοσιογράφο Ανδρέα Σταματόπουλο, στη Βεργίνα Τηλεόραση.

Σ 'αυτήν κατέδειξε την κατασπατάληση πόρων που γίνεται από την σημερινή διοίκηση Τσαμασλή που αδιαφορεί για την ανάπτυξη του Δήμου, αφού επικεντρώνεται στο έλασσον της διαχείρισης της καθημερινότητας με την παράδοση σε ιδιώτες εργολάβους τμημάτων της έναντι εκατομμυρίων ευρώ, με συμβάσεις έργου σε μοναδικούς υποψηφίους και μάλιστα με μηδενικές εκπτώσεις.

Κατήγγειλε την διοίκηση Τσαμασλή για απεμπόληση των μελετών αλλά και των εγκεκριμένων έργων που η διοίκηση του Γιάννη Μαυρομάτη παρέδωσε, τα οποία διαδοχικά απεντάσσονται λόγω ανικανότητας.

Τόνισε τις συνέπειες από την μείωση του πληθυσμού του Δήμου Θερμαϊκού κατά την πρόσφατη απογραφή του '21, γεγονός που όπως είπε οφείλεται σε ψευδή αποτύπωση καθώς ολόκληροι οικισμοί δεν απογράφηκαν.
Υπολογίζει ότι θα μειωθούν εξ 'αυτού του γεγονότος οι ΚΑΠ κατά 8.000.000€ την επόμενη δεκαετία και θα σμικρυνθεί η δυνατότητα διεκδίκησης ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Δήλωσε την εκ νέου υποψηφιότητά του για την διεκδίκηση του Δήμου Θερμαϊκού, διαβεβαίωσε για την επεξεργασία νέων προγραμμάτων, με την ομάδα της παράταξής του, που θα αναβαθμίσουν το Δήμο και σηματοδότησε ως ένα από τα πρώτα έργα αυτό την προσβασιμότητας του Δήμου Θερμαϊκού με την ανακατασκευή του κεντρικής οδού Θεσσαλονίκης Μηχανιώνας, ενός παμπάλαιου και επικίνδυνου δρόμου που κατασκευάστηκε πριν 70 χρόνια.

Παρακολουθήστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Γιάννη Μαυρομάτη:


 



 Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.