του ακτιβιστή

Η είδηση:
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση των υποκλοπών με τις παραιτήσεις τόσο του γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη και του Διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέων.

Δεν πίστεψα πως μπορεί ο βόθρος του Μαξίμου να παρακολουθεί το τηλέφωνο του επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη.
Όχι γιατί θα το θεωρούσε ανέντιμο, ανήθικο και παράνομο. Δεν νομίζω πως έχουν τέτοιες "ευαισθησίες" οι παρά και υπό τον Μητσοτάκη. Το απέδειξαν με τη στάση που κράτησαν για χειρότερα αδικήματα, παραβατικές συμπεριφορές ή και εγκληματικές πράξεις (πχ σκάνδαλα Siemens, Novartis, υπόθεση Λιγνάδη, παιδεραστιών κλπ).
Απλά επειδή αν ήθελαν να μάθουν για τις δραστηριότητες Ανδρουλάκη που δεν γνώριζαν, απλά θα τον ρωτούσαν και θα μάθαιναν.
Μελλοντικός συνεταίρος και συνεργάτης είναι ο Κρητικός πολιτικός. Παγκοίνως γνωστή η ταύτιση των δύο εκ Κρήτης ορμώμενων κεντροδεξιών ηγετών (λέμε τώρα ...) και η αυριανή (αν τους το επιτρέψει η κάλπη) πιθανολογούμενη συγκατοίκησή τους στην κυβέρνηση.

Άρα γιατί αυτή η αιματοχυσία και ο αλληλοσπαραγμός;

Ίσως για να ανοιχτεί η δίοδος για την επίσπευση των εκλογών. Και με την συγκέντρωση στα μαντριά τόσο τον ακροδεξιών στη ΝΔ αλλά και των ΠΑΣΟΚων πέριξ του "παρακολουθηθέντος" φτωχούλη του Θεού Ανδρουλάκη να ανπτυχθεί μια δυναμική που μέχρι τώρα δείχνει να απουσιάζει.


Και έπειτα λέει ο Έκο πως τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις. Προετοιμάζουν και τον Σεπτέμβρη.


Καλό Σαββατοκύριακο!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.