Παναγιώτης Λιόλιος

Καλησπέρα σας, όπως όλοι γνωρίζουμε ζούμε σε πολύ δύσκολες εποχές. Δυστυχώς ο Δήμος μας αντί να κάνει ότι μπορεί όχι για να αλλάξει την κατάσταση , αλλά έστω για να πάρει μια ανάσα το χωριό της Νέας Μηχανιώνας φροντίζει για το ακριβώς αντίθετο. Πλησιάζει το πανηγύρι της Παναγίας Φανερωμένης και ο Δήμος κοροϊδευει όλους τους εμπόρους της Νέας Μηχανιώνας , μη δίνοντας το δικαίωμα να πάρουν μέρος και να πουλήσουν τα εμπορεύματα τους. Όλοι είναι με την ίδια δικαιολογία στο στόμα , κανείς δεν ξέρει ΤΙΠΟΤΑ! ΟΥΤΕ ΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ , ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ , δεν σηκώνουν τηλέφωνα και αν απευθυνθεί κανείς στην Δημαρχία αντιμετωπίζει ειρωνεία και κοροϊδία. Όλο αυτό σε ποιους ; στους Δημότες ; τους πολίτες που θα πληρώνουν όλο τον χρόνο δημοτικά τέλη ; Όταν όμως θα έρθουν ξανά οι εκλογές θα είναι πάλι στους δρόμους , θα ζητάνε ψήφο και θα θέλουν πάλι να τους ακούσουμε και να τους πιστέψουμε για όσα θα έχουν να μας πουν !

ΝΤΟΠΗΗΗΗ , ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ
Υ.Γ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΥΠΑΓΟΜΑΣΤΕ , ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ! ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ !


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.