Επετειακή παρουσία φέτος καθώς κλείνουμε 15 χρόνια εθελοντισμού και προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο.!!! Και θέλουμε να το γιορτάσουμε μαζί σας.!!!! 

Για τον λόγω αυτό σας προσκαλούμε την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στις 19.30 στο περίπτερο μας για να σβήσουμε μαζί την τούρτα.....και να τιμήσουμε κάποιους ανθρώπους,χορηγούς,συνεργάτες,που είναι κοντά μας όλα αυτά τα χρόνια.!!! 

Θα ακολουθήσει μπουφές,με κρασί,και αναψυκτικά.!!! Παράλληλα με την γιορτή μας θα γίνει συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για να βοηθήσουμε τον φορέα παιδικής προστασίας Το Σπίτι Του Πατέρα παρακαλούμε να ενισχύσετε αυτήν μας την προσπάθεια.!!!! 

Σας περιμένουμε όλους.!!!!




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.