Συνέντευξη παραχώρησε ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στον Δήμο Θερμαϊκού και πρώην Δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης στο ATLAS TV. Μίλησε με τα μελανότερα χρώματα για τις ανεπάρκειες και την ανικανότητα της διοίκησης Τσαμασλή. Απαρίθμησε πλήθος έργων, έτοιμων και χρηματοδοτούμενων που δεν υλοποιούνται εξ αιτίας της ολιγωρίας ή και ανικανότητας των διοικούντων.
Έθιξε το θέμα του οικισμού των Ρομά που ως φαίνεται επεκτείνεται και στην Μηχανιώνα και το συνέδεσε με τις υποσχέσεις και δεσμεύσεις Τσαμασλή που παρέμειναν "ευσεβείς προεκλογικοί πόθοι".

Κόλαφο προσήψε στην διοίκηση, ο πρώην Δήμαρχος σχετικά με τις μεθοδεύσεις που ακολουθούνται για την εκποίηση του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας. Θεωρεί πως είναι κοροϊδία προς τους δημότες οι πανηγυρισμοί του δημάρχου Τσαμασλή για την κατοχύρωση των 40 στρεμμάτων προς τον δήμο, την εξασφάλιση του δρόμου στην παραλία και την σκάλα, γιατί και η έκταση που θα πρέπει να περιέλθει στον δήμο είναι 75 - 80 στρέμματα αλλά και η παραλία και η σκάλα είναι του δημοσίου. Δηλώνει αντίθετος στην τσιμεντοποίηση και ζήτησε μαζί με άλλες παρατάξεις την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να συζητηθεί η "επιχείρηση εκποίησής του", που ορίστηκε να γίνει την προσεχή Δευτέρα 3/9.

Παρακολουθείστε την συνέντευξη:




   


 Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.