Εκπρόσωποι Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων διαδήλωσαν στην πλατεία του Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της επίσκεψης Μητσοτάκη για την 86 ΔΕΘ.

Ανάμεσα στα αιτήματά τους, όπως αναφέρουν, είναι η πλήρης συμμόρφωση της κυβέρνησης στις αποφάσεις του ΣτΕ για την επαναφορά των αποδοχών τους στα επίπεδα του 2012, η αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας τους, η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, η αποζημίωση της απλήρωτης υπερεργασίας κ.ά.

Χαιρετισμός  του Γιώργου Φεστερίδη στην εκδήλωση, ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ : Το ΠΑΣΟΚ χαιρετίζει την σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στα σώματα Ασφαλείας. Το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά απέδειξε ότι τιμά την προσφορά των ενστόλων στην κοινωνία.
 Όλες οι μεγάλες τομές και αλλαγές έγιναν από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ. 
1.Ενοποίηση κ Ίδρυση της ΕΛ.ΑΣ. 
2.Είσοδος στις σχολές με τον αδιάβλητο τρόπο των πανελλαδικών. 3.κώδικας μεταθέσεων με μόρια. 
4. πενθήμερο - νυκτερινό . 
5.Ειδικοί φρουροί - Συνοριοφύλακες. 
6. 1998 για πρώτη φορά εν ενεργεία Αστυνομικοί υποψήφιοι για Α' κ Β' βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης. 
7. 1994 θεσμοθέτηση Συνδικαλιστικού νόμου. 

Τα προβλήματα σήμερα Πολλά κ περιμένουν απαντήσεις αλλά η Κυβέρνηση κωφεύει. Κε Πρωθυπουργέ αντί να ακούτε υπόγειες σκοτεινές διαδρομές.....Ακούστε την φωνή των εργαζομένων στα σώματα Ασφαλείας κ τα προβλήματα της κοινωνίας. Σας ευχαριστώ !!




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.