Αγαπητά παιδιά,
Αγαπητοί εκπαιδευτικοί και γονείς,

Γνωρίζετε ότι ο συνδυασμός μας κι εγώ προσωπικά ήμασταν και είμαστε μόνιμα δίπλα σας από όποια θέση υπηρετούμε την τοπική αυτοδιοίκηση σε κάθε νέα αρχή αλλά και όποτε μας χρειαστήκατε.

Ως διοίκηση δημιουργήσαμε το πρώτο ειδικό σχολείο στο δήμο μας,
κατασκευάσαμε το 5ο δημοτικο σχολείο Περαίας π/υ 4.502.187€ και το 9ο νηπιαγωγείο Περαίας π/υ 599.000€, ολοκληρώσαμε σε 3 σχολεία την εξοικονομηση ενέργειας π/υ 417.210€, αναβαθμίσαμε 20 σχολικά συγκροτήματα π/υ 530.000€ και εντάξαμε στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ την επισκευή και συντήρηση των αύλειων χώρων π/υ 528.000€ ενώ πριν την έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς ήμασταν πανέτοιμοι για τη λειτουργία των σχολείων μας.

Και φέτος σε όποια δυσκολία αντιμετωπίσετε είμαστε δίπλα σας, όπως και για κάθε επιτυχία η χαρά να τη γιορτάσουμε μαζί!
Εύχομαι από καρδιάς δύναμη, επιτυχίες και καλή πρόοδο σε όλους!
Η νέα σχολική χρονιά να είναι για όλες και όλους σας γεμάτη προκοπή κι όμορφες σχολικές στιγμές! Το ταξίδι σας να είναι συναρπαστικό γεμάτο πολύτιμες γνώσεις κι εμπειρίες!
Καλή νέα σχολική χρονιά, εποικοδομητική και με υγεία!



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.