Πήγε στο χωράφι του και δεν πίστευε στα μάτια του - Πάνω από 80 δέντρα ελιές είχαν γίνει καυσόξυλα

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Φωκίδα, όταν ελαιοπαραγωγός, είδε το χωράφι του να έχει «εξαφανιστεί».

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας ελαιοπαραγωγός, όταν πριν από μερικές ημέρες επισκέφτηκε το χωράφι του σε ορεινό οικισμό της Παρνασσίδας Φωκίδας, προκειμένου να ελέγξει την κατάσταση των δέντρων και την ωρίμανση του καρπού, είδε πως άγνωστοι του εξαφάνισαν τουλάχιστον 80 δέντρα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr η παράνομη υλοτόμηση είχε γίνει μεταξύ του διαστήματος από τον Δεκαπενταύγουστο μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, όταν και επέστρεψε στο κτήμα του.

Ο ελαιοπαραγωγός υπέβαλλε μήνυση στο ΑΤ Άμφισσας - Δελφών που ανέλαβε την προανάκριση προκειμένου να βρεθούν οι δράστες που εξαφάνισαν τον ελαιώνα προκειμένου να τον κάνουν καυσόξυλα.

Σημειώνεται, πως ανάλογα περιστατικά παρατηρούνται κάθε χρόνο, φέτος όμως η διαφαινόμενη ενεργειακή κρίση, έχει αυξήσει ανάλογες ενέργειες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, εργάτες που αναλαμβάνουν το κλάδεμα δέντρων προχωρούν σε κανονική υλοτόμηση, καταστρέφοντας περιουσίες για τα ευρώ των καυσόξυλων.


πηγή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.