Την ευαισθησία του επέδειξε ο πρώην δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης απέναντι στους εξουθενωμένους ψυχικά και οικονομικά εργαζόμενους στον τομέα της Υγείας.
Ως γνωστόν βρίσκονται σε αναστολή εργασίας - μη αμειβόμενοι - λόγω της άρνησής τους να εμβολιαστούν. Πρόκειται για περίπου 6.000 υπαλλήλους υγείας, ιατρούς, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό Νοσοκομείων, Κέντρων Υγείας αλλά και εργαζομένους από ΜΑΦ, Βοήθεια στο Σπίτι κ.ά.
Οι συμπολίτες μας αυτοί έχουν φτάσει πλέον σε κατάσταση οικονομικής εξαθλίωσης εξ αιτίας της εμμονής της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του ακροδεξιού υπουργού Υγείας Θανάση Πλεύρη να τους κρατά εκτός ΕΣΥ, με την ψευτοδικαιολογία ότι αποτελούν κίνδυνο για τους νοσηλευομένους.


Σήμερα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θερμαϊκού το θέμα έθεσε ο Γιάννης Μαυρομάτης ζητώντας να εκδοθεί ψήφισμα με το οποίο να καλείται ο Υπουργός Υγείας να επανεκτιμήσει την απόφασή του και να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι στις θέσεις τους.
Ο υπεύθυνος της επιτροπής ψηφισμάτων του ΔΣ δήλωσε ότι θα εξετάσει το αίτημα και θα επεξεργαστεί το ψήφισμα.


Άλλωστε το ζήτημα των εμβολιασμών δεν φαίνεται να αποδίδει ιδιαίτερα αφού εξακολουθούμε να βλέπουμε συχνότατες επαναμολύνσεις σε τετραπλά εμβολιασμένους, αλλά και πολλούς θανάτους τετραπλοεμβολιασμένους καθώς και πολλά νεαρά άτομα να παρουσιάζουν θρομβώσεις που ενδεχόμενα μπορεί να έχουν σχέση με τα εμβόλια.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.