Γράφει ο Δημήτρης Τεκίδης

Λένε, ότι στην πολιτική και τις επιχειρήσεις αυτόν που δεν τον έχεις φίλο φρόντισε να μην τον κάνεις εχθρό σου . Και τούτο διότι , κάποιον που δεν τον έχεις φίλο θα του είσαι αδιάφορος και δεν θα ασχοληθεί μαζί σου , εάν όμως τον κάνεις εχθρό σου , τότε , το μόνο βέβαιο είναι ότι θα σε κυνηγήσει . Και από το κυνηγητό μόνο ζημιωμένος βγαίνεις .

Σήμερα λοιπόν, μετά τους τριγμούς και τα γεγονότα του τελευταίου ανασχηματισμού , που είδαν το φως της δημοσιότητας στις τοπικές ιστοσελίδες και το fb , δίνουν την αίσθηση πως η δημοτική ομάδα του κ. Τσαμασλή είναι ένα καζάνι που βράζει , όπου ο ατμός που παράγεται από τη βράση μπορεί να δημιουργήσει μια τεράστια έκρηξη όπου θα υπάρξουν ακόμα περισσότερα θύματα και τραυματίες .

Και λέω ακόμα περισσότερα , διότι , απ' ότι διαβάζω στις τοπικές ιστοσελίδες και στο fb ήδη κάποια στελέχη τα έχουν βροντήξει παραιτούμενα , δείχνοντας μια αξιοζήλευτη αξιοπρέπεια με τη στάση τους .

Υπάρχουν όμως και κάποιοι σύμβουλοι οι οποίοι δηλώνουν δημόσια φανατικοί πολέμιοι του κ. Τσαμασλή και λειτουργούν ως ταύροι σε υαλοπωλείο , κάνοντας απλώς θόρυβο .

Για την δεύτερη κατηγορία συμβούλων λοιπόν , διατηρώ μεγάλες επιφυλάξεις . Και αναφέρομαι στον κ. Καζάκη ο οποίος κατά το μακρινό παρελθόν είχε επιδείξει την ίδια συμπεριφορά απέναντι στον κ. Τσαμασλή , σε σημείο μάλιστα όπου λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια και να ειπωθούν βαριές κουβέντες . Και όμως την περίοδο των εκλογών τα βρήκαν σαν να μην τρέχει τίποτε .

Η προσωπική μου εκτίμηση , σχετικά με την συμπεριφορά του κ. Καζάκη έναντι του δημάρχου , είναι πως , μάλλον ο κ. Τσαμασλής δεν του έκανε όλα τα χατίρια - λογικά ή παράλογα - γιαυτό και εξεμάνει εναντίον του .

Από την άλλη , επειδή γνωρίζω πολύ καλά και την πολιτική συμπεριφορά του κ. Τσαμασλή , σας διαβεβαιώνω , πως , κατά την προεκλογική περίοδο , θα προσπαθήσει να προσεγγίσει όλους αυτούς τους πικραμένους και δυσαρεστημένους , παραμερίζοντας τις όποιες διαφορές , για να τους επαναφέρει στο μαντρί του.

Μη σας φανεί λοιπόν παράξενο , αν αύριο δείτε και πάλι τον κ. Καζάκη και τον κ. Τσαμασλή χέρι-χέρι και αγκαλιασμένους .

Όμως , όσο θα κυλάει ο χρόνος , η φωτιά κάτω από το καζάνι που βράζει θα δυναμώνει και ως εκ τούτου θα επέλθει η έκρηξη . Δηλαδή , κάποιοι που θα νιώθουν αδικημένοι μέχρι σήμερα , κάποιοι που θα δουν κάποιους νεόφερτους που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο Τσαμασλή και θα τους βλέπουν ως εν δυνάμει αντιπάλους που θα τους στοιχίσει την εκλογή τους , κάποιοι που θα δουν τα νέα σχήματα που θα δημιουργηθούν και κατά συνέπεια θα δυσκολέψουν την εκλογή του κ. Τσαμασλή και φυσικά την αλλαγή του εκλογικού νόμου όπου προβλέπεται η μείωση των δημοτικών συμβούλων , θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια εγκαταλείποντας το καράβι που φαίνεται να παραπαίει .

Βέβαια , κάποιες εκρήξεις από τη βράση , θα τις δούμε και κατά τη διάρκεια των δημοτικών συμβουλίων όπου θα υπάρξουν φαινόμενα διαφωνίας και απειθαρχίας . Ο κ. Τσαμασλής θα βρεθεί σε δύσκολη θέση γιατί κάποια θέματα δεν θα μπορέσει να τα περάσει όπως θα ήθελε αλλά και η στάση των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων θα γίνεται πιο σκληρή όσο θα οδεύουμε προς τις εκλογές .

Όπως αντιλαμβάνεστε , ο κ. Τσαμασλής με τη συμπεριφορά του , κατάφερε και θα καταφέρει , έτι περισσότερο , ακόμη και τους φίλους του να τους στρέψει εναντίον του . Δηλαδή να τους κάνει εχθρούς του .

Ποιό λέτε να είναι το αποτέλεσμα ;


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.