Στριμωγμένος στη γωνία του τερέν πετά το μπαλάκι εκτός γηπέδου(μάστορας σ´ αυτό…). Ο ατυχής πορτ παρόλ του αφανούς δημάρχου, επέδραμε ως μεταμοντέρνα ελαφρά ταξιαρχία στην κοινή λογική και συνέθλιψε κάθε κανόνα αντικειμενικής ενημέρωσης.
Επεκτείνοντας τις ασυναρτησίες του προσπαθεί να εξομοιώσει μια τυπική διαδικασία αναζήτησης παράτυπων κρατήσεων, με δαπάνη που δήθεν θα πληρώσουν οι δημότες.
Εμέσματα του καθ´ έξιν λασπολόγου.
Και μάλλον μας θεωρεί τους συνδημότες του παντελώς ποδηγετούμενους.
Πως αλλιώς μπορεί να αξιολογηθεί άλλωστε η απόπειρά του να μας παραπλανήσει για ένα αντικείμενο για το οποίο μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορεί να βεβαιώσει οποιονδήποτε για το περί αντιθέτου συμπέρασμα.
Και αυτό διότι με απόφαση του Αρείου Πάγου κρίθηκαν παράνομες μια σειρά κρατήσεων από τις αντιμισθίες των αιρετών. Κρατήσεις οι οποίες γίνονταν σε αιρετούς παράτυπα και παρόλο που το γνωρίζαμε και σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις τις υπέγραφα όπως και ο κ. Καριώτης αναφέρει, σε βάρος μου και σε βάρος των συνεργατών μου αναμένοντας την κρίση της Δικαιοσύνης. Σε συνέχεια της έκδοσης της σχετικής Απόφασης του Άρειου Πάγου η οποία και δικαίωση την αρχική μου γνώμη περί παράτυπης κράτησης, ο μόνος τρόπος να αναζητηθούν τα αχρεωστήτων παρακρατηθέντα, είναι η τυπική κατάθεση αγωγής κατά του δήμου, ο οποίος καταβάλλει την μισθοδοσία και η επιστροφή των παράτυπων κρατήσεων, οι οποίες στη συνέχεια συμψηφίζονται με τα δημόσια ταμεία υπέρ των οποίων κρατήθηκαν.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ!

Τουλάχιστον όχι εξαιτίας μας. Και τούτο διότι ακόμα και η επίκληση της ανάρτησης ότι ο Δήμος θα επιβαρυνθεί με έξοδα προκειμένου να αποκρούσει την Αγωγή μας εκθέτει τον συγγραφέα της. Διότι το νόμιμο της απαίτησης έχει ήδη κριθεί από το ανώτατο δικαστήριο και θα αρκούσε μια τυπική διαδικασία εξόφλησης στα πλαίσια της νέας προδικασίας του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας με αποτέλεσμα ο Δήμος να μην επιβαρυνθεί ούτε τα έξοδα της δίκης.
Αντιθέτως και επειδή πουθενά άλλου δε μπόρεσαν να μας βρουν εκτεθειμένους κηρύττουν ιερούς πολέμους σε άνευ αντικειμένου ζητήματα προκειμένου να δημιουργήσουν «θόρυβο», δημιουργώντας ταυτόχρονα έξοδα στο Δήμο.
Και αυτό το ξέρει καλά ο Γ. Καριώτης και λασπολογεί εν γνώσει του! Μόνο που δεν θα μείνουμε εδώ. Η δικαιοσύνη θα αποδώσει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.