Η σημερινή ατζέντα δηλώσεων:
 
«Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία ήταν αναπόφευκτη» και «η Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ απελευθερώθηκε πλήρως, ενώ αυτή του Ντόνετσκ μερικώς».
 « Όσοι προσπαθούν να μας εκβιάσουν με πυρηνικά όπλα πρέπει να ξέρουν ότι τα έχουμε κι εμείς».
Πρόεδρος Πούτιν, 
εξαγγέλλοντας την μερική επιστράτευση

"Ο κόσμος γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνος. Η επέκταση των ισχυρότερων ολοκληρωτικών καθεστώτων αποτελεί μια αυξανόμενη απειλή. Οι δημοκρατίες πρέπει να προετοιμαστούν για μια μεγαλύτερη αντιπαράθεση πέρα από τον πόλεμο στην Ουκρανία".
Υπουργός Άμυνας της Νορβηγίας

Ο κινεζικός στρατός «θα πρέπει να επικεντρωθεί στην προετοιμασία για πραγματική μάχη»
Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ.


Ο Λουκασένκο έδωσε εντολή στον Κρατικό Γραμματέα του Συμβουλίου Ασφαλείας της Λευκορωσίας, να ελέγξει όλες τις δυνάμεις της χώρας, από τις στρατιωτικές μονάδες μέχρι τη λαϊκή πολιτοφυλακή, ώστε να είναι έτοιμες να τεθούν σε κατάσταση συναγερμού σύμφωνα με τα πρότυπα πολέμου.


"Σίγουρα πλησιάζουμε σε έναν μεγάλο πόλεμο. Το ερώτημα είναι πού είναι τα όρια και αν πρόκειται να οδηγηθούμε σε λίγο καιρό, ίσως σε ένα ή δύο μήνες, σε μια μεγάλη σύγκρουση σε παγκόσμια κλίμακα".
Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάντερ Βούτσιτς

«Στην 1η γραμμή με τους φρουρούς των συνόρων του Δ΄ΣΣ. Το ατσάλινο βλέμμα, το υψηλό ηθικό, ο επαγγελματισμός και η αποφασιστικότητά σας εμψυχώνει όλη την Ελλάδα.
Είμαστε έτοιμοι και δυνατοί! Ο Έβρος δεν πέφτει!
Να σας έχει ο Θεός καλά!
TΩ ΞΙΦΕΙ ΤΟΝ ΔΕΣΜΟΝ ΛΕΛΥΣΘΑΙ».
Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, αρχηγός ΓΕΕΘΑ



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.