Γράφει ο Δημήτρης Τεκίδης

Υπάρχουν κάποιοι τύποι οι οποίοι γνωρίζοντας τις φιλοδοξίες κάποιων ανθρώπων , τους πλησιάζουν και με διάφορα επιχειρήματα του τύπου "ο τόπος σε χρειάζεται " , " μπορείς να κάνεις τη διαφορά " , " καιρός να πάει ο τόπος μπροστά " , " προχώρα κι εγώ είμαι εδώ " κλπ ,κλπ ......... τους ξεσηκώνουν και μόλις διαπιστώσουν ότι η ομάδα δεν τραβάει τους εγκαταλείπουν στα κρύα του λουτρού και την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια αναζητώντας νέα πολιτική στέγη.

Υπάρχουν κάποιοι άλλοι τύποι οι οποίοι αφού αξιοποιηθούν και αναδειχθούν από τον συνδυασμό τους και διαπιστώνοντας στην πορεία πως δεν θα έχουν πλέον ενεργό λόγο τον εγκαταλείπουν , προδίδοντας ψηφοφόρους και συναδέλφους , και αναζητούν νέο ρόλο , με οικονομικό αντάλλαγμα φυσικά , σε άλλη πολιτική στέγη .

Υπάρχουν φυσικά και οι μοναχικοί καβαλάρηδες , οι οποίοι προσπάθησαν να μας πείσουν πως έκαναν ότι μπορούσαν " για το καλό του τόπου " βεβαίως και αφού δεν βρήκαν ανοιχτή την πόρτα για να εισέλθουν στην μεγάλη οικογενειακή στέγη , στρέφονται σε αναζήτηση νέας μεγάλης πολιτικής στέγης γιατί αντιλαμβάνονται πως ο νέος εκλογικός νόμος δεν είναι ευνοϊκός γι' αυτούς .

Υπάρχει και μια τέταρτη κατηγορία τύπων που πιστεύουν πως αυτοί ανεβάζουν και κατεβάζουν δημάρχους , είτε λόγω της πολιτικής τους επιρροής (ογκόλιθοι της πολιτικής) είτε της οικονομικής τους επιφάνειας . Έτσι λοιπόν , μόλις ο προηγούμενος δήμαρχος τον οποίο στήριξαν δεν τους κάνει όλα τα κέφια , στρέφονται προς αναζήτηση νέου θύματος για να τον έχουν υποχείριο τους αλλά και να εκδικηθούν τον προηγούμενο .

Όλοι αυτοί οι τύποι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά , πιστεύουν ότι είναι οι ρυθμιστές των εξελίξεων στον δήμο Θερμαϊκού .

Όλους αυτούς τους κυρίους λοιπόν , ας τους λάβουν σοβαρά υπ' όψιν οι νεοεισερχόμενοι κυρίως , στην πολιτική και την αυτοδιοικητική οικογένεια , υποψήφιοι δήμαρχοι , για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως .

Καλές είναι λοιπόν οι δημόσιες σχέσεις , τα τσιπουράκια και οι φωτογραφίες για τη δημιουργία κλίματος και εντυπώσεων αλλά ακόμα καλύτερα είναι να φυλάμε και τον κώλο μας .

Κλείνοντας θα υπενθυμίσω , πως , κυκλοφορούν κάποιοι " κύριοι " που περιμένουν κάτι τέτοιες ευκαιρίες (προεκλογικές περιόδους) για να ξεχειμωνιάσουν . Το νου σας λοιπόν .



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.