Ενημερωτική εκδήλωση για το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας του Δήμου Θερμαϊκού, τις προοπτικές αξιοποίησής του, τις επιπτώσεις στην οικονομία της περιοχής και την αποτροπή των σχεδίων του ΤΑΙΠΕΔ για την τσιμεντοποίηση του χώρου, διοργανώνει η
Επιτροπή Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού "Σώστε το κάμπινγκ", τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022, ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, στους Ν.Επιβάτες.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι:

-Αντώνης Ματζάρης, συγγραφέας, πρώην δήμαρχος Θερμαϊκού.
-Γιώργος Συννεφάκης, Πολεοδόμος-Αρχιτέκτων, αφυπηρετήσας πανεπιστημιακός.
-Έφη Παπαλεξίου, πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών Κεντρικής Μακεδονίας, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδος.

Παρεμβάσεις θα κάνουν με προτάσεις για την αξιοποίηση του χώρου ο γνωστός τραγουδοποιός Δημήτρης Ζερβουδάκης και ο Πολιτικός Μηχανικός της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Κώστας Ιγνατιάδης, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα στους παριστάμενους δημότες να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Την εκδήλωση θα συντονίσει εκ μέρους της Επιτροπής Πρωτοβουλίας "Σώστε το κάμπινγκ" η Πολιτικός Μηχανικός Χριστίνα Δεληχρίστου.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.