Εικόνες που μόνο οργή προκαλούν, αντικρίζουν όσοι βρεθούν στα Κοιμητήρια Αγγελοχωρίου. Δίπλα ακριβώς στην περίφραξη των Κοιμητηρίων τεράστιοι σκουπιδότοποι, αμαυρώνουν την ιερότητα του χώρου και προσβάλλουν τους επισκέπτες.

Φθαρμένα λάστιχα αυτοκινήτων, σκισμένα δίχτυα, σκουριασμένα κάγκελα, κατεστραμμένα έπιπλα, σακούλες, μπάζα, φθαρμένα ξύλα και ξερά κλαδιά δέντρων, έχουν απορριφθεί εκεί από ασυνείδητους, εγκυμονώντας κινδύνους, - πέραν όλων των άλλων-, για τη δημόσια υγεία και για πρόκληση πυρκαγιάς.

Το μέγεθος και ο όγκος του ανεξέλεγκτου και παράνομου μπαζότοπου, υποδηλώνει ότι δεν είναι φαινόμενο των λίγων τελευταίων ημερών, αλλά ότι γίνεται συστηματική απόθεση εκεί, πάσης φύσεως άχρηστων υλικών για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Δημοτική Αρχή δεν άκουσε, δεν είδε; Ή για άλλη μια φορά αδιαφορεί;


























Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.