Οταν χτες μια 19χρονη κοπέλα έκανε καταγγελία ότι δυο μπάτσοι την βίασαν μέσα στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, δεν υιοθετήσαμε την καταγγελία, είμαστε επιφυλακτικοί και αρκεστήκαμε σε μια αναφορά για τις κτηνωδίες, πιθανόν και δολοφονίες που έχουν συμβεί από ένστολους της συγκεκριμένης μπασκηναρίας.

Πάντα σύμφωνα με δημοσιεύματα η κοπέλα περπατούσε στο κέντρο της Αθήνας με μία φίλη της όταν σταμάτησαν για να ζητήσουν μια πληροφορία από μια τετραμελή ομάδα μπάτσων της ΔΙ.ΑΣ. Με κάποιο πρόσχημα οι δυο αστυνομικοί ζήτησαν από την κοπέλα να τους ακολουθήσει στο Α.Τ. Ομονοίας. Αυτή το δέχτηκε, αποχαιρέτησε την φίλη της και βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Στην συνέχεια οι μπάτσοι την οδήγησαν στα αποδυτήρια (στον χώρο που χρησιμοποιείται για να αλλάζουν ρούχα) και την βίασαν. Αυτή ήταν η καταγγελία. 

Οι σημερινές εξελίξεις όμως με την σύλληψη των δυο μπάτσων οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι αληθεύει απόλυτα, το γεγονός που κατάγγειλε η κοπέλα. Προφανώς έχουμε άλλη μια άθλια εγκληματική συμπεριφορά από τους υφισταμένους του Θεοδωρικάκου. Αλλωστε μόνο ένα άτομο που δεν έχει σώας τας φρένας του θα έκανε με ψεύτικη καταγγελία, τέτοιας βαρύτητας, έχοντας το ενδεχόμενο να βρεθεί κατηγορούμενο για συκοφαντική δυσφήμηση.

Οπως πληροφορούμαστε, λοιπόν, τα στοιχεία που προέκυψαν, από καταθέσεις, βιντεοληπτικά υλικά, και από την διάγνωση του ιατροδικαστή ο οποίος μετά την εξέταση της κοπέλας διαπίστωσε ίχνη βιασμού και κακοποίησης, οδήγησαν στην σύλληψη των δυο μπάτσων.

Το ποια θα είναι η δικαστική και υπηρεσιακή αντιμετώπιση των κατηγορούμενων ένστολων βιαστών, είναι μια άλλη ιστορία. 

Υ.Γ: Δυο πράγματα μας έρχονται ασυναίσθητα στο μυαλό. Η φράση του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ., στις επόμενες εκλογές Χρυσοχουντίδη ότι  "ο κόσμος χειροκροτεί τους αστυνομικούς όπου τους συναντήσει" και οι στίχοι του Θωμά Μπακαλάκου: "Ποιος απ’ τους προστάτες θα μας προστατέψει".  

Υ.Γ2:  Θα κάνει επίσκεψη με "ανθρώπινο και συμβολικό χαρακτήρα, για να στηρίξει ψυχικά νέους ανθρώπους που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία" και σ' αυτούς τους προφυλακισμένους υφισταμένους του ο Θεοδωρικάκος όπως έκανε στους δολοφόνους μπάτσους που σκότωσαν εν ψυχρώ ένα νέο παιδί Ρομά; Αλλωστε μικρότερη είναι η κατηγορία που αντιμετωπίζουν.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.