Ένας άνδρας από το Ιράν που είχε χαρακτηριστεί ως ο "πιο βρώμικος άνθρωπος του κόσμου" πέθανε σε ηλικία 94 ετών.

Ο Amou Haji πέρασε περισσότερα από 60 χρόνια χωρίς να κάνει μπάνιο πριν πεθάνει στο Dejgah την Κυριακή, ανέφερε ο Guardian.

Οι ντόπιοι είπαν ότι δεν έκανε μπάνιο λόγω "συναισθηματικών αναποδιών στα νιάτα του", πρόσθεσε το δημοσίευμα.

Το BBC ανέφερε ότι ο Haji φοβόταν ότι θα αρρωστήσει αν χρησιμοποιούσε σαπούνι και νερό.

Τελικά ενέδωσε και "για πρώτη φορά πριν από λίγους μήνες, οι χωρικοί τον πήγαν σε ένα μπάνιο για να πλυθεί", ανέφερε το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA, σύμφωνα με την Telegraph. "Λίγο καιρό μετά, αρρώστησε και τελικά, την Κυριακή. . . έδωσε τη ζωή του"

Ο Χατζί δεν έχει βοήθεια από κανένα γνωστό μέλος της οικογένειάς του, αλλά ήταν αγαπητός στο χωριό και κάποιοι φέρονται να του έχτισαν ακόμη και μια καλύβα από τσιμεντόλιθο για να κοιμάται.

Η φήμη του εξαπλώθηκε περαιτέρω αφού έγινε viral για το κάπνισμα μιας χούφτας τσιγάρων τη φορά. Χρησιμοποιούσε επίσης ένα μεταλλικό αντικείμενο υδραυλικών εγκαταστάσεων για να καπνίζει τα απόβλητα των ζώων, πρόσθεσε η Telegraph.

Αναφέρθηκε ότι έτρωγε σάπιους σκαντζόχοιρους που είχαν σκοτωθεί στο δρόμο και έπινε πέντε λίτρα νερό καθημερινά από έναν βρώμικο κουβά, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Γιατροί από την Τεχεράνη φέρεται να τον αξιολόγησαν νωρίτερα φέτος και τον έκριναν υγιή.





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.