Αντρέας Πάτσης, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, φίλος προσωπικός του Κυριάκου Μητσοτάκη (του αδιάφθορου πρωθυπουργού και κατηγορούμενου για τις παρακολουθήσεις που "δεν γνώριζε"), συνεταίρος με την σύζυγο του Υπουργού Δικαιοσύνης Κωνσταντίνου Τσιάρα (ναι αυτού που δεν υπογράφει, ως οφείλει, την διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων) και κουμπάρος του Στέλιου Πέτσα (ναι αυτού που έδωσε προσωνύμιο στα ΜΜΕ, μετατρέποντάς τα σε πέτσιναΜΜΕ).

Αυτό το λουλούδι της πολιτικής, το διαμάντι της δικηγορίας, αυτό το απαύγασμα της εντιμότητας με το τεράστιο ηθικό πλεονέκτημα, κατάφερε (μετά από πρόταση - ως λέει - της Τράπεζας Πειραιώς) να δανειστεί 4 και κάτι ψιλά εκατομμύρια από την Τράπεζα με τα οποία αγόρασε κόκκινα δάνεια αξίας 60 εκατομμυρίων ευρώ με σκοπό μετά από απειλές και οχλήσεις προς τους δανειολήπτες (κυρίως φτωχούς μεροκαματιάρηδες) να μαζέψει όσα περισσότερα μπορούσε για να τα βάλει στο παντελόνι.

Αυτό το άνθος της διαπλοκής έστησε τρεις εξωχώριες εταιρίες (σύμφωνα με δηλώσεις του, αν και δικηγόρος, δεν γνώριζε πως είναι παράνομο)και έκανε μπίζνες με το ελληνικό δημόσιο, νοσοκομεία και ΕΛΤΑ.
Ένα εκατομμύριο έλαβε ο ίδιος ή η εταιρεία που συνεργαζόταν μόνο από τα ΕΛΤΑ.

Για να δούμε πως γίνονται οι δουλίτσες και οι περιουσίες απλά να αναφέρουμε πως σύμφωνα με το πόθεν έσχες του ο βουλευτής - διαμάντι το 2018 είχε καθαρό εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες συνολικού ύψους 22.563,56 ευρώ, ενώ από επιχειρηματική δραστηριότητα είχε εισόδημα μόλις 12,94 ευρώ! Το πόθεν έσχες του βουλευτή αναφέρει πως η (πρώην) σύζυγός του είχε το 2018 καθαρό εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες, επιδόματα και πρόσθετες αμοιβές ύψους 11.845,81 ευρώ, ενώ από μερίσματα, τόκους και δικαιώματα είχε εισόδημα 301,97 ευρώ. Ο ίδιος εμφανίζεται δικαιούχος ή συνδικαιούχος σε οκτώ τραπεζικούς λογαριασμούς οι οποίοι αθροιστικά το 2018 είχαν καταθέσεις ύψους 3.340 ευρώ. Δήλωσε δε πως διαθέτει 34 μετοχές της Τράπεζας Πειραιώς αξίας 94,04 ευρώ.
Με δυο λόγια ήταν πάμπτωχος, ο καημένος.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.