Υλοποιώντας την υπόσχεσή της, πως "θα πάμε σε όλη την Ελλάδα και θα μιλήσουμε με όλους του πολίτες", το βράδυ της Κυριακής η επικεφαλής της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Ζωή Κωνσταντοπούλου για άλλη μια φορά βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη.

Συναντήθηκε για μια χαλαρή  συζήτηση με ζωντανό διάλογο - και όχι μονόλογο που συνηθίζεται από τους πολιτικούς αρχηγούς των μνημονίων - με Νεαπολίτες, στο καφέ "ΑΝ".

Ήταν μια γόνιμη και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα βραδιά, με ενεργή συμμετοχή πολιτών που ανησυχούν, όπως φάνηκε από τις ερωτήσεις και τοποθετήσεις τους, για την πορεία της χώρας στα εθνικά θέματα, ακρίβεια, ενέργεια, ξεπούλημα εθνικής περιουσίας, υγεία, εγκληματικότητα και ότι ακόμα αντιμετωπίζει ο πολίτης στην καθημερινότητά του.

Η Ζωή με την αμεσότητα και την απλότητα που την διακρίνει διασαφήνισε τις θέσεις της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και έθεσε εκ νέου την επιδίωξη - στόχο της να βρεθεί μετά τις εκλογές, όποτε αυτές γίνουν, στην Βουλή ώστε να υπάρξει μία πραγματικά ουσιαστική αντιπολίτευση στα κόμματα - εντολοδόχους ξένων συμφερόντων που κυβερνούν τα τελευταίες δεκαετίες. Και κάλεσε τους πολίτες να σταθούν δίπλα στην ΠΛΕΥΣΗ για την υλοποίηση της ευχής που οι περισσότεροι εξέφρασαν, αναγνωρίζοντας την ξεκάθαρη, κρυστάλλινη και ντόμπρα πολιτική στάση της ηγέτιδος του κόμματος της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
Όπως ακόμη επιβεβαίωσαν στελέχη, ανάλογες ανοιχτές συζητήσεις  προγραμματίζονται σε όλη την χώρα.

Απόσπασμα από την χθεσινή συγκέντρωση:



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.