Ίσως η ομορφότερη τοποθεσία στον Θερμαϊκό να είναι το λιμάνι της Μηχανιώνας.
Όποια ώρα και να το επισκεφθείς σε αποζημιώνει είτε ατενίζοντάς το, πίνοντας το καφεδάκι σου από ψηλά, από τα αναψυκτήρια της Πολυτεχνείου είτε ως περιπατητής στο μουράγιο, δίπλα στη θάλασσα.

Δυστυχώς όμως η σημερινή απογευματινή βόλτα έφερε άσχημες εικόνες που αποτυπώθηκαν σε φωτογραφίες και δημιούργησαν απαισιόδοξες σκέψεις για την εγκατάλειψη και την αδιαφορία....

Εκτεθειμένα, χωρίς κάλυψη τα ηλεκτρικά κυτία στο λιμάνι, αποτελούν παγίδες πολλαπλών κινδύνων σε αλιείς, επισκέπτες και ιδιαίτερα μικρά παιδιά που μπορεί από άγνοια κινδύνου να τα πλησιάσουν και να έρθουν σε επαφή με τα γυμνά καλώδια στα ηλεκτρικά καφάο.

Ας φροντίσουν οι διοικούντες να μεριμνήσουν για την άμεση αποκατάσταση.
Θα είναι κρίμα να θρηνήσουμε θύματα από ηλεκτροπληξία.
Αδιαφορία ή ολιγωρία δεν δικαιολογείται .......




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.