Οι τράπεζες γκάγκστερς, με συνδρομή της ΕΛΑΣ και τους νόμους και τις κατευθύνσεις του Ελληνικού κράτους σπάσανε σήμερα τα χαράματα την εξώπορτα του διαμερίσματος της χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού (πρώτη κατοικία που μας έλεγαν οι γελοίοι πως προστατεύεται από το κράτος), μπήκανε μέσα και τραυματίζοντας την , την πέταξαν έξω από το σπίτι που μένει με τον γιο της.

Η αναλγησία της Μαφίας στο έπακρο !!!
«Ήρθαν με ηλεκτρικό πριόνι και έσπασαν την πόρτα, ο κλητήρας με τράβηξε βιαίως, με έχει τραυματίσει, το χέρι μου έχει πρηστεί. Με έβγαλαν για ένα χρέος 10.000 € από μία κάρτα, δάνειο δεν έχω πάρει ποτέ μου. Το σπίτι δεν το πήρε fund, το πήρε η ιδιώτης», είπε.

Η Ιωάννα Κολοβού κατήγγειλε ότι δεν την αφήνουν να μπει στο σπίτι ούτε για να πάει στην τουαλέτα. «Έχω πρόβλημα υγείας και μου λένε να πάω τουαλέτα δίπλα στους γείτονες», υπογράμμισε, καταγγέλλοντας: «είδα το περιπολικό στις πεντέμισι το πρωί και στις 6.30 μαζί με τον κλητήρα έσπασαν την πόρτα χωρίς να χτυπήσουν το κουδούνι. Με πέταξαν έξω, πάει, αυτό ήταν, τελείωσε», κατέληξε η Ιωάννα Κολοβού.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.