Δελτίου τύπου λάβαμε από το Γραφείο Δημάρχου Θερμαϊκού, που υπογράφεται από τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Δημοσίων Σχέσεων, Δημοτικής Περιουσίας και Τύπου κ. Σπύρο Αδαμίδη. 

Σ' αυτό αναμασώνται οι απόψεις που την προηγούμενη μέρα πρόβαλλε ο δήμαρχος Γιώργος Τσαμασλής σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ3 και φυσικά δεν παύει να κατατάσσει στις "αναχρονιστικές δυνάμεις" όσους μάχονται για το μη ξεπούλημα της ωραιότερης έκτασης του Δήμου Θερμαϊκού.
Το δελτίο τύπου:

Η βούληση της διοίκησης του Δήμου Θερμαϊκού για το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας είναι δεδομένη, έχει επανειλημμένα εκφραστεί και δεν πρόκειται να αλλάξει.

Το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας θα αξιοποιηθεί προς όφελος των δημοτών και της οικονομίας. Πρόκειται για μία απόφαση από την οποία ο δήμος Θερμαϊκού δεν θα παρεκκλίνει, δεν θα κάνει ούτε... μισό βήμα πίσω.

Δεν θα επιτρέψουμε στις αναχρονιστικές δυνάμεις να πετύχουν τον στόχο τους, που είναι η αδράνεια και η εγκατάλειψη, γιατί μόνο έτσι μπορούν να έχουν βήμα προβολής. Όχι, βέβαια, για να εκφράζουν θέσεις προόδου, δημιουργίας, εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης για το Δήμο Θερμαϊκού, αλλά για να υποστηρίζουν τον μαρασμό και την οπισθοδρόμηση.

Στο οικόπεδο όπου βρίσκεται το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας θα κατασκευαστεί ξενοδοχείο πέντε αστέρων, το οποίο θα λειτουργεί δώδεκα μήνες το χρόνο επίσης θα κατασκευαστούν πολυτελείς τουριστικές κατοικίες.

Ο Δήμος Θερμαϊκού με το έργο αυτό θα αποκτήσει τουριστική ταυτότητα, μένοντας πιστός στη δέσμευση για απόλυτο σεβασμό στα δικαιώματα των δημοτών και την προστασία του περιβάλλοντος.

Το 50% της έκτασης του οικοπέδου θα μείνει ελεύθερο, κοινόχρηστος χώρος με πράσινο , ενώ υπάρχει πρόβλεψη, ασφαλώς, για ελεύθερη πρόσβαση στους πολίτες ώστε να απολαμβάνουν την παραλία και αυτόνομο οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου προορισμένο για σχολική στέγη.

Εάν αυτό δεν είναι προς όφελος των πολιτών, του περιβάλλοντος και της οικονομίας, τότε τι άλλο έχουν να προτείνουν για την αξιοποίηση του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας όσοι αντιδρούν και υπονομεύουν την προσπάθεια για την υλοποίηση ενός εμβληματικού έργου;

Ο Δήμος Θερμαϊκού είναι ένας σύγχρονος και ανθρώπινος Δήμος, είναι η πρωτεύουσα της καινοτομίας και της ανάπτυξης. Το καταλαβαίνουμε ότι αυτό δεν αρέσει σε κάποιους οπισθοδρομικούς, ότι ενοχλεί, τους χαλάει τα σχέδια.

Αυτός, όμως, είναι ο προσανατολισμός και δεν αλλάζει: έργα, υποδομές, ανάδειξη της περιοχής μας σε προορισμό για επενδύσεις, δημιουργία θέσεων εργασίας, οφέλη για τους δημότες και το Δήμο και τη τουριστική ανάπτυξη που δεν υπήρξαν ποτέ στο παρελθόν.

ΣΠΥΡΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.