Οι εθνικές εκλογές, είναι κοινό μυστικό, πως θα γίνουν σε λίγους μήνες. Για Μάρτη ή Απρίλη τις προσδιορίζουν οι εκλογολόγοι.  

Ήδη τα επιτελεία των κομμάτων βρίσκονται σε παροξυσμό καθώς γίνονται αλλεπάλληλες επαφές για να εξασφαλιστούν οι καλύτερες δυνατές επιλογές για την εκλογική μάχη.
Άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας οι πρώτες πληροφορίες για τις συνθέσεις των ψηφοδελτίων.

Μάλλον σε εκλογολογία και προετοιμασία φαίνεται πως προηγήθηκε το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ που έδωσε - μέσω διαρροών - την πρώτη λίστα υποψηφίων που μάλλον θεωρείται πως έχει τύχει της έγκρισης των αρμοδίων οργάνων αλλά αναμένεται να ανακοινωθεί προς το τέλος του μήνα.

Στα ονόματα που προβάλλονται ξεχωρίζει αυτό του Γιώργου Φεστερίδη στην Β' Θεσσαλονίκης. Ενός μαχητή, έντιμου πολιτικού, με εμπειρία και σημαντική πολιτική, αυτοδιοικητική αλλά και συνδικαλιστική δράση από την Επανομή.
Ευχόμαστε στον φίλο Γιώργο καλή επιτυχία στον αγώνα που καλείται να δώσει.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.