Συνεχίζει το πρόγραμμα επαφών του ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ της Β' Θεσσαλονίκης Γιώργος Φεστερίδης. Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποίησε επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και συναντήθηκε με τον Επιθεωρητή Αστυνομίας Β.Ελλάδος Αντιστράτηγο Γεώργιο Δούβαλη. Συζήτησαν ζητήματα που απασχολούν την ΕΛ.ΑΣ . Επίσης είχε επαφές με πολλούς Αστυνομικούς και συζήτησαν προβλήματα που τους απασχολούν.



Επίσκεψη υπήρξε επίσης του υποψηφίου στα γραφεία της ΕΔΑΘΕΣΣ (φυσικό αέριο) κ συζήτηση με τον Γενικό Διευθυντή κ. Μπακούρα Λεωνίδα.
Όπως ανέφερε "επιτακτική είναι η ανάγκη για αλλαγή πολιτικής της κυβέρνησης για να μπορέσει ο κόσμος να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο. Δυστυχώς η κυβέρνηση είναι υπέρ των εταιριών και όχι του λαού".




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.