Εικόνες εγκατάλειψης ΠΑΝΤΟΥ. Μία κατάσταση τραγική και χρόνια, την οποία εξακολουθούν να βιώνουν καθημερινά οι κάτοικοι σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Θερμαϊκού.

Λακούβες, κακοτεχνίες, «μπαλώματα» και ζημιές που δεν αποκαθίστανται, συμπληρώνουν την εικόνα ενός εγκαταλελειμμένου οδικού δικτύου, που εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες πολίτες, όχι μόνο δημότες αλλά και επισκέπτες, κυρίως κατά τους θερινούς μήνες.

Πλήρης η ανυπαρξία των τεχνικών εργασιών του δήμου, που δεν ενδιαφέρονται ούτε καν για την αποκατάσταση ζημιών από καιρικά φαινόμενα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Επανομής, όπου τμήμα του κεντρικού δρόμου εντός του οικισμού καταστράφηκε στη διάρκεια νεροποντής. Έχουν περάσει περισσότερο από δύο μήνες και η μόνη παρέμβαση που έγινε ήταν να ρίξουν λίγο χαλίκι.

Έτσι κ. Δήμαρχε βελτιώνεται η καθημερινότητα του πολίτη; Με πλήρη αδιαφορία και αναποτελεσματικότητα; Η απαξίωση όμως που δείχνετε δεν αξίζει ούτε στο δήμο ούτε στους δημότες και αυτό ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.