Αυτά μόνο στο Δήμο Θερμαϊκού μπορούν να συμβαίνουν.
Η Καψαλάκειος Πολιτιστική Στέγη στη Ν. Μηχανιώνα, είναι εκτός λειτουργίας …λόγω έλλειψης καυσίμων.

Το διαπιστώσαμε τυχαία τόσο εμείς, όσο και δεκάδες άλλοι συμπολίτες μας που παρέστησαν την προηγούμενη Κυριακή στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του 3ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων.

Κι ενώ στην πρόσκληση αναγραφόταν ως χώρος πραγματοποίησης της εκδήλωσης η Καψαλάκειος Πολιτιστική Στέγη, τελικά η κοπή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ.

Την τελευταία στιγμή έγινε γνωστό πως ο Δήμος δεν είχε φροντίσει ώστε να μπορέσει η Καψαλάκειος να προμηθευτεί πετρέλαιο θέρμανσης, οπότε λόγω έλλειψης καυσίμου και προκειμένου να μην «παγώσουν» προσκοπάκια, γονείς – κηδεμόνες και προσκεκλημένοι, αποφασίστηκε η μεταφορά σε άλλο χώρο.

Η Δημοτική Διοίκηση έδειξε ξανά το αληθινό, άβουλο και ταυτόχρονα σκληρό πρόσωπο της, στους κατοίκους του Δήμου.

Η μεγάλη ειρωνεία όμως είναι ότι μπροστά από το κτίριο- κόσμημα της Πολιτιστικής Στέγης διέρχεται το δίκτυο φυσικού αερίου. Και έχει υποβληθεί σειρά αιτημάτων για να συνδεθεί το κτίριο στο δίκτυο φυσικού αερίου.

Αλλά οι Διοικούντες αδιαφορούν. Όπως αδιαφορούν για όλα. Δεν κάνουν ούτε την ελάχιστη προσπάθεια για να βελτιώσουν την καθημερινότητα του πολίτη.

Τελικά με τι ασχολούνται;



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Mε τι ασχολούνται ; Μα...ξύνουν τα φρύδια τους! Το ίδιο που έκανες και ΄συ Μαυρομάτη τόσα χρόνια που ήσουν δήμαρχος...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.