Τα χρόνια πέρασαν, οι εκλογές έφτασαν και οι πομπώδεις υποσχέσεις του κυρίου Δημάρχου Θερμαϊκού, παρέμειναν… υποσχέσεις.

Έταζε …θαύματα όταν ανέλαβε, διαβεβαίωνε ότι θα έφερνε τα πάνω –κάτω, δεσμευόταν ότι θα αξιοποιήσει τα ανεκμετάλλευτα ακίνητα, ότι θα αναπλάσει την παραλιακή ζώνη…

Δυστυχώς για όλους εμάς, δεν έκανε τίποτα από όλα αυτά.

Το μόνο που κατάφερε ήταν μια απίστευτη «κωλοτούμπα» στο μείζον θέμα της αξιοποίησης του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας, βάζοντας με την υπογραφή του «ταφόπλακα» στην αναβάθμιση και εκ νέου λειτουργία των κατασκηνωτικών εγκαταστάσεων, την παραχώρηση προς το Δήμο της χρήσης στον περιβάλλοντα χώρο για την ανέγερση τριών σχολείων και τη διαμόρφωση χώρων πάρκινγκ.

Αντί αυτών που είχαν την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου και τη σύμφωνη γνώμη του ΤΑΙΠΕΔ, «άναψε πράσινο» για ανέγερση πολυτελούς παραθεριστικού χωριού 101 στρεμμάτων με κτίρια 18 μέτρων δίπλα στη θάλασσα, εξαόροφου ξενοδοχείου σε 40 στρέμματα, και παραχώρηση στο Δήμο τεσσάρων όλων κι όλων στρεμμάτων για την κατασκευή ενός μόνο σχολείου.

Δυστυχώς για όλους εμάς, οι εξαγγελίες του κυρίου Δημάρχου αποδείχτηκαν «λόγια του αέρα».

Επειδή όμως τα γραπτά είναι αυτά που πάντα μένουν διαβάστε στον παρακάτω σύνδεσμο τι δήλωνε τον Οκτώβριο του 2020, για τις παραλιακές εκτάσεις που μαραζώνουν και τα ακίνητα σημαντικής αξίας που ρημάζουν.

Σύνδεσμος


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.