Του Γιώργου Νικολαΐδη (gnborn2shoot@gmail.com)

Τον εξαίρετο Ισπανό θεατρικό συγγραφέα Αλεχάντρο Κασόνα και τον θαυμάσιο τίτλο ενός θεατρικού του έργου θυμηθήκαμε σήμερα. Αν και (για όσους γνωρίζουν την υπόθεση του έργου) τίποτε δεν έχουν να κάνουν οι διάλογοι με …δέντρα, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τι σχετικές πρωινιάτικες φωτογραφίες μας. Κατάσπαρτος είναι ο δρόμος λοιπόν από πεσμένα κουκουνάρια και μικρά κλαδιά, στο πάρκο δίπλα από το Α. Τ. στους Ν. Επιβάτες σήμερα. Ο δυνατός αέρας που ακατάπαυστα φύσαγε όλη την νύχτα, έκανε τα γερασμένα πεύκα να τα ρίχνουν βροχηδόν(;!). Πρόκειται για σαφώς περασμένης ηλικίας πια δέντρα, κάτι που φαίνεται αμέσως από το ύψος και το ότι φύλλα έχουν μόνο στις κορφές τους.

Ούτε συμβουλές θα δώσουμε στον δήμαρχο ή τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, ούτε και θα κάνουμε νουθεσίες, για το αν θα πρέπει να κοπούν κάποια δέντρα και να προβούν σε νέα δεντροφύτευση λόγω πιθανού (και μάλλον ορατού) πια κινδύνου. Και ναι μεν ως πάρκο δεν έχει ιδιαίτερη κίνηση ανθρώπων, επισημαίνουμε όμως το γεγονός, το καταγράφουμε με φωτογραφικό υλικό και αναρωτιόμαστε αν θα έχουμε κάποτε και πιθανή πτώση δέντρου. Ίσως το γεγονός πως εκεί ακριβώς είναι και η στάση του ΟΑΣΘ μας κάνει περισσότερο ανήσυχους. Προβληματιστείτε λοιπόν δήμαρχε μην έχουμε μελλοντικά κανένα θύμα. Γιατί καθόλου δεν θα θέλαμε να δούμε να πέφτει ένα δέντρο πάνω σε κάποιον και ο φουκαράς να πεθαίνει …όρθιος!










Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.