Στο Open Mall στο κέντρο της Περαίας και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου αναφέρθηκε ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε: «Αναπτύσσεται το πρόγραμμα σε όλη του τη διάσταση. Στα καταστήματα της οδού Αμπελοκήπων, Δημοκρατίας και Ρωμανού αλλάζουν πρόσοψη, μπαίνουν νέες τέντες, νέα κουφώματα, ο χωρος ανανενώνεται και γενικότερα, γίνονται σύγχρονες, λειτουργικές και ελκυστικές οι προσόψεις. Τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι σε ένα σημείο κεντρικό για να εξυπηρετούν τους πολίτες.

Πρέπει να τους χρησιμοποιούν για το καλό του περιβάλλοντος και της κυκλοφορίας. Μπαίνουν παγκάκια για φόρτιση ηλεκτρική σε λάπτοπ και κινητά, αλλάζουν οι στάσεις των αστικών και γενικότερα υπάρχουν παρεμβάσεις που κάνουν το κέντρο της Περαίας πιο ελκυστικό και δημιουργούμε μια ανοιχτή αγορά.

Αναπτύσσονται πολλά πράγματα προοδευτικά. Θα γίνει και ένα μικρό αμφιθέατρο στην παραλία της Περαίας και θα μπορούν να γίνονται εκδηλώσεις και συναυλίες. Θα λειτουργεί και ως πάρκινγκ στο χώρο αυτό. Το σημαντικό είναι ότι οι επιχειρήσεις δεν θα επιβαρυνθούν είναι όλα μέρος του ευρωπαϊκού προγράμματος. Έγιναν οι διαγωνισμοί, τα ποδήλατα τοποθετούνται τον Μάρτιο και τα παγκάκια επίσης. Έως τον Ιούνιο θα έχει μπει σε λειτουργία».


πηγή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.