Δυστυχώς φαίνεται ότι η ανικανότητα της διοίκησης δεν έχει τέλος. Ακόμα ένα σημαντικό έργο για τους κατοίκους της Περαίας φαίνεται ότι κινδυνεύει σοβαρά να χαθεί!!!

Ένα τμήμα του πολυδιαφημιζόμενου έργου του OpenMallΠεραίας αποτελεί και η ανάπλαση του χώρου «Κοχύλι», στην παραλία Περαίας, που επρόκειτο να γίνει πλατεία και parking.

Δυστυχώς ο εργολάβος που ανέλαβε το έργο και υπέγραψε τον Ιούνιο του 2022 τη σχετική σύμβαση, απέστειλε εξώδικο στο δήμο ζητώντας τη διάλυση της σύμβασης, διότι επικαλείται ότι η μελέτη που κατέθεσε ο δήμος για την χρηματοδότηση του έργου ήταν λανθασμένη!

Η διοίκηση του δήμου αποδέχεται άπραγη με κατεβασμένα τα χέρια την αίτηση διάλυσης της σύμβασης, παρά το γεγονός ότι έχει γίνει εκπρόθεσμα, έξι μήνες μετά την υπογραφή της σύμβασης.

Αν και ο δήμαρχος σε όλες του τις συνεντεύξεις βλέπει παντού μπουλντόζες, οι οποίες τον επόμενο -πάντα- μήνα θα αναλάβουν δράση, οι δημότες απογοητευμένοι βλέπουν τις ευκαιρίες να περνούν από μπροστά τους και να τους χαιρετούν.

Φίλες και φίλοι, το να δίνουμε δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες σε δοκιμασμένες και αποτυχημένες επιλογές μας καθιστά συμμέτοχους στην αποτυχία. Προσπεράστε τους !



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.