Ουδέν νεότερον, δεν κατάφερε να κομίσει στην τοπική κοινωνία, η προεκλογική επί της ουσίας εκδήλωση, που οργάνωσε την Κυριακή, ο κύριος Δήμαρχος Θερμαϊκού.

Ο απολογισμός του δήθεν έργου του κατά τη διάρκεια της τετραετίας, που επιχείρησε να εμφανίσει ως το μεγάλο του πλεονέκτημα, δεν μπόρεσε να υποστηρίξει την υποψηφιότητά του. Ελλιπέστατος, φτωχός, με τα κρίσιμα αναπτυξιακά έργα που θα αλλάξουν τα δεδομένα και την εικόνα του Δήμου, να απουσιάζουν παντελώς, εξαντλείται σε μικρές παρεμβάσεις καθημερινής διαχείρισης, άνευ ουσιαστικής σημασίας. Με μια κουβέντα, απογοητευτικός. Ένας απολογισμός που ανέδειξε την έλλειψη σχεδίου, οράματος, καθώς επίσης και την ανικανότητα της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Απαντήσεις και εξηγήσεις για την κακοδιαχείριση, τις σπατάλες και τις σκανδαλώδεις συμβάσεις κατά τη διάρκεια της τετραετίας, δεν δόθηκαν.

Πειστικές απαντήσεις στα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των κατοίκων, δεν δόθηκαν.

Όσο για το υποτιθέμενο σχέδιο του κυρίου Δημάρχου για το μέλλον, δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ασύνδετες ωραίες εικόνες και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, σαν αυτές που είχε δώσει και στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν τήρησε.

Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση στην οποία επιδόθηκε τις προηγούμενες μέρες το γραφείο του και κάποιοι από τους συνεργάτες του και όχι μόνο, η προσέλευση ήταν εξίσου απογοητευτική.

Σε ό, τι αφορά στην προσέλευση των πολιτών, αν και επιχείρησε με σκηνοθετικά κόλπα του τύπου, έμφαση στις πρώτες σειρές, αποστάσεις ανάμεσα στους καθήμενους, όρθιοι συμμετέχοντες, να…κρύψει τα κενά, οι άδειες καρέκλες στην αίθουσα ήταν πολλές.

Παρόλο που η επιλογή της αργίας της Κυριακής για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, διευκόλυνε τη συμμετοχή των πολιτών.

Οι δημότες του Δήμου Θερμαϊκού, του γυρνούν την πλάτη…


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.