Μέσω συνέντευξης ανακοίνωσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης το σκηνικό που προετοιμάζεται για τις εκλογές του Οκτωβρίου, που θα αναδείξουν τον νέο Δήμαρχο.
Σύμφωνα με την γνωστοποίηση αυτή υπήρξε συνάντηση πριν δύο βδομάδες τριών επικεφαλής παρατάξεων που δεσμεύτηκαν πως θα συμπράξουν ώστε να αντιμετωπιστεί ο νυν δήμαρχος Γιώργος Τσαμασλής. Η συνάντηση αυτή, που έγινε με την παρουσία εκατό περίπου στελεχών και ίσως υποψηφίων, έθεσε ως προϋπόθεση την σύμπραξη και στόχο την επιδίωξη να μην υπάρξει άλλη τετραετία για τον Δήμο Θερμαϊκού με τον νυν δήμαρχο. Θεωρώντας έτσι πως η τετραετής διοίκηση υπό τον Γιώργο Τσαμασλή είναι χωρίς θετικό αποτέλεσμα για τους δημότες και άρα αποτυχημένη.
Οι επικεφαλής που θα συμπράξουν στις νέες εκλογές είναι οι Γιάννης Μαυρομάτης, Γιώργος Χατζηβαλάσης και Νίκος Παράσχου.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.