Η προηγούμενη φορά που η κακόφημη Αντιτρομοκρατική συνέλαβε «επικίνδυνους τρομοκράτες» που ετοιμάζονταν να προβούν σε «μεγάλης ισχύος τρομοκρατική ενέργεια», ήταν στα τέλη Νοέμβρη του 2017, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αν ενθυμείστε.

Την παραμονή της άφιξης του Ερντογάν στην Αθήνα, η Αντιτρομοκρατική συνέλαβε εννέα πολιτικούς πρόσφυγες από την Τουρκία, τους οποίους παρουσίασε σαν κομάντο του DHKP-C, που ετοιμαζόταν να τινάξει στον αέρα το αυτοκίνητο που θα μετέφερε τον πρόεδρο της Τουρκίας από το αεροδρόμιο στο κέντρο της Αθήνας. Στον Ερντογάν είχαν δώσει, λέει, το κωδικό όνομα «Σκορπιός» και θα τον χτυπούσαν με δύο ρουκέτες, από δεξιά και αριστερά, ενώ η επίθεση θα συνεχιζόταν με αντιπερισπασμό από άλλη ομάδα, που θα χτυπούσε με μολότοφ, χειροβομβίδες και καπνογόνα, ώστε να μπορέσουν να διαφύγουν. Τύφλα να ΄χουν τα B-movies του Χόλιγουντ.

Μπούκαραν, λοιπόν, χαράματα στις 27 Νοέμβρη του 2017 στα σπίτια των πολιτικών προσφύγων, τους έδειραν, τους έδεσαν, τους προφυλάκισαν με συνοπτικές διαδικασίες και τους διέσπειραν σε όλες τις φυλακές της χώρας, ώστε να μην μπορούν ούτε μεταξύ τους να επικοινωνήσουν για μέρες.


Στα σπίτια δεν βρήκαν, βέβαια, ούτε σχεδιαγράμματα μάχης, ούτε όπλα. Κάτι κουζινομάχαιρα βρήκαν, που τα βάφτισαν όπλα, ενώ κάτι μπαταρίες και επιτραπέζια ρολόγια τα βάφτισαν… υλικό για την κατασκευή ωρολογιακών εκρηκτικών μηχανισμών. Τις ρουκέτες, τα όπλα και τα πυρομαχικά τα είχαν θάψει στην Πάρνηθα, είπαν (αφού ήξεραν ότι τα είχαν θάψει στην Πάρνηθα, γιατί δεν πήγαν να τα ξεθάψουν και να τα παρουσιάσουν ως πειστήρια; Ε;). Φυσικά, δεν παρέλειψαν να δώσουν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των «επικίνδυνων τρομοκρατών».

Οι εννιά αγωνιστές, μόλις κατάφεραν να επικοινωνήσουν, εξέδωσαν μια σκληρή ανακοίνωση καταγγελίας, διαψεύδοντας τα βρόμικα σενάρια της Αντιτρομοκρατικής και την αναπαραγωγή τους από τους ρουφιανοδημοσιογράφους-παπαγαλάκια και τις αστικές φυλλάδες. Θυμάστε μήπως ποια ήταν η κατάληξη αυτής της ιστορίας, που κατασκευάστηκε από τις ελληνικές και τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και προσφέρθηκε ως δώρο στον πολυχρονεμένο Ταγίπ εφέντη από την κυβέρνηση Τσίπρα;

Καταρχάς, τέσσερις διαφορετικές συνθέσεις του Εφετείου Αθηνών απέρριψαν αιτήματα των τουρκικών αρχών για έκδοση τεσσάρων αγωνιστών. Αίσθηση είχε προκαλέσει η περίπτωση της τότε 21χρονης Χαζάλ Σεκέρ, την οποία το τουρκικό αίτημα έκδοσης κατηγορούσε για «συγκρότηση και διεύθυνση τρομοκρατικής οργάνωσης» από το 2007. Δηλαδή, από ηλικίας 10 ετών! Αυτό το επεσήμανε και η εισαγγελέας, που πρότεινε στο Συμβούλιο Εφετών να απορριφθεί το αίτημα έκδοσης, όπως και έγινε (με ομόφωνη απόφαση).

Για κάποιους, όμως, αυτά ήταν… ψιλά γράμματα. Η Μπακογιάννη, που τότε ήταν στην αντιπολίτευση, έκανε την εξής… απλή σκέψη-πρόταση: Για να μας δώσει ο Ερντογάν τους δύο έλληνες στρατιωτικούς (που είχαν συλληφθεί εντός τουρκικού εδάφους), μας ζητά να του δώσουμε τους οχτώ τούρκους στρατιωτικούς που διέφυγαν στην Ελλάδα και ζήτησαν άσυλο. Επειδή αυτούς καμιά ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να τους δώσει, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, ας του δώσουμε κάποιους άλλους. Ας του δώσουμε τους εννιά που συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ερντογάν, όταν αυτός επισκέφτηκε την Ελλάδα. Αλλωστε, αυτοί οι εννιά δεν είναι παρά «οι Κουφοντίνες της Τουρκίας»! Η κυβέρνηση Τσίπρα, που είχε δώσει εντολή στην Αντιτρομοκρατική να κατασκευάσει τη σκευωρία κατά των πολιτικών προσφύγων από την Τουρκία, δεν ήθελε να φανεί… ενδοτική στην τρομοκρατία και απέφυγε κάθε σχόλιο για τις προκλητικές δηλώσεις της Μπακογιάννη.

Στις 15 Μάη του 2019 η σκευωρία κατέρρευσε οριστικά. Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αθώωσε όλους τους αγωνιστές από την κατηγορία της συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση. Εξι καταδικάστηκαν για κάποια πλημμελήματα σε ποινές με αναστολή. Ολοι αποφυλακίστηκαν. Ούτε η κυβέρνηση Τσίπρα, ούτε οι αστικές φυλλάδες, ούτε τα ρουφιανοπαπαγαλάκια αισθάνθηκαν την ανάγκη να ζητήσουν συγγνώμη από τους εννιά αγωνιστές. Ούτε από τον ελληνικό λαό που τον παραμύθιασαν με το σενάριο για τον «Σκορπιό», τις ρουκέτες που θα τον εξόντωναν και τα υπόλοιπα.

Οι περισσότεροι από τους αγωνιστές ξανασυνελήφθησαν και ξανακατηγορήθηκαν και αθωώθηκαν και πάλι πρόσφατα.

Θυμίζουμε αυτή τη βρομερή υπόθεση για να πούμε ότι δεν πρέπει να δείχνουμε καμιά εμπιστοσύνη στις υποθέσεις «διεθνούς τρομοκρατίας» που «εξαρθρώνει» η Αντιτρομοκρατική με την ΚΥΠ και σερβίρει μέσα από τα παπαγαλάκια του αστικού Τύπου.

Ενας λόγος παραπάνω όταν πίσω από αυτή την υπόθεση βρίσκεται η ισραηλινή Μοσάντ. Αυτή σέρβιρε στο πιάτο την υπόθεση στην ΕΥΠ/ΚΥΠ και μετά οι συλλήψεις ανατέθηκαν στην Αντιτρομοκρατική. Θα κάνουμε, λοιπόν, μερικές επισημάνσεις, επιφυλασσόμενοι να επανέλθουμε όταν θα υπάρξουν περισσότερα στοιχεία.Το σιωνιστικό καθεστώς χρόνια τώρα υποδεικνύει το Ιράν ως «εγκέφαλο της διεθνούς τρομοκρατίας». Ακόμη και οι οργανώσεις της Παλαιστινιακής Αντίστασης παρουσιάζονται σαν υποχείρια του Ιράν. Ποιος ξεχνάει τον Νετανιάχου να δείχνει χάρτες και φωτογραφίες στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ, με τις «πυρηνικές αποθήκες του Ιράν» και άλλα τέτοια φαιδρά, που διαψεύστηκαν από τις επιθεωρήσεις της ίδιας της Διεθνούς Επιτροπής Πυρηνικής Ενέργειας, ενώ δεν έγιναν δεκτά ούτε από τις αμερικάνικες κυβερνήσεις;
Σιωνιστές και Αμερικανοί έχουν στοχοποιήσει το στρατιωτικό σώμα του Ιράν «Φρουροί της Επανάστασης», μη διστάζοντας να δολοφονήσουν τον αρχηγό του Κασέμ Σουλεϊμανί, με στοχευμένη επίθεση με drone στη Βαγδάτη του Ιράκ, κατόπιν εντολής του τότε προέδρου των ΗΠΑ Τραμπ. Ουδέποτε, όμως, έχουν αποδείξει ότι το Ιράν βρισκόταν πίσω από χτυπήματα του ISIS ή παλαιότερα της Αλ-Κάιντα σε πόλεις της Δύσης. Ισχυρίζονται ότι το Ιράν βρίσκεται πίσω από τα πάντα, ουδέποτε όμως εισέφεραν την παραμικρή απόδειξη, ούτε κινήθηκαν νομικά ή διπλωματικά ενάντια στο Ιράν.
Γιατί να θέλει το Ιράν να οργανώσει χτύπημα κατά αμάχων στην Αθήνα; Αμερικανόδουλο είναι το ελληνικό καθεστώς, όμως με το Ιράν οι διπλωματικές και οι οικονομικές σχέσεις είναι σε καλό επίπεδο. Ακόμη και το επεισόδιο με τη σύλληψη του ιρανικού τάνκερ στην Ελλάδα και την κόντρα-σύλληψη δύο ελληνόκτητων τάνκερ στον Περσικό διευθετήθηκε χωρίς εντάσεις, με τους έλληνες εφοπλιστές να πιέζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη να «μαζευτεί» και την κυβέρνηση να παραγγέλνει δικαστική απόφαση που «έσβησε» την προηγούμενη περί κατάσχεσης του ιρανικού πλοίου. Και γενικότερα αν το δούμε, ουδέποτε οι οργανώσεις του μαχητικού Ισλάμ χτύπησαν στην Ελλάδα. Λειτουργούσε πάντα η δύναμη της παραδοσιακής φιλίας του ελληνικού με τον παλαιστινιακό και τους αραβικούς λαούς γενικότερα.
Στα σπίτια των δύο Πακιστανών που συνέλαβαν ως «διεθνείς τρομοκράτες» δεν βρέθηκαν ούτε όπλα, ούτε εκρηκτικά, ούτε δηλητηριώδη αέρια, ούτε σχεδιαγράμματα, τίποτα απολύτως. Ούτε στο περιβάλλον που κινούνταν, εργαζόμενοι ως εργάτες γης, όπως τόσοι άλλοι ομοεθνείς τους. Αυτά που λένε, περί μηνυμάτων στα κινητά κτλ. δεν τα έχουμε δει, ώστε να μπορούμε να τα ελέγξουμε. Δεν έχουμε δει δικογραφία. Γιατί να μην είναι σαν τον «Σκορπιό»-Ερντογάν και τις «ρουκέτες και τα πυρομαχικά που θάφτηκαν στην Πάρνηθα» χωρίς να βρεθούν ποτέ;
Αφού τους είχαν υπό παρακολούθηση καιρό, γιατί δεν τους έπιασαν επί τω έργω, όταν ετοιμάζονταν να κάνουν την επίθεση στο εστιατόριο-συναγωγή; Αφού τους είχαν υπό παρακολούθηση τόσο καιρό, δεν τους είδαν ποτέ να πηγαίνουν σε γιάφκες με τον οπλισμό και να κάνουν τη σχετική προετοιμασία;
Τα παπαγαλάκια αναπαράγουν όσα τους διοχετεύει η Αντιτρομοκρατική περί συλλήψεων και ερευνών στο Βέλγιο, που «μάλλον» σχετίζονται με τις συλλήψεις στην Ελλάδα. Ολοι οι ισλαμικοί πυρήνες που έδρασαν στο Βέλγιο, όμως, ήταν από μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενιάς. Δηλαδή, από ανθρώπους που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στα γκέτο των βελγικών μητροπόλεων. Οχι από μετανάστες σαν τους πακιστανούς εργάτες γης στην Ελλάδα. Και βέβαια, οι βελγικές αρχές ουδέποτε έμπλεξαν το Ιράν μ’ αυτούς τους πυρήνες, που αναφέρονταν άλλωστε στο σουνιτικό Ισλάμ (όπως και το ISIS και η Αλ-Κάιντα) και όχι στο σιιτικό Ισλάμ που διοικεί το Ιράν.

Με ανάρτησή του στο Twitter o υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Ελι Κοέν ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση και την ελληνική υπηρεσία πληροφοριών και ασφάλειας «για την αποτροπή της τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον εβραϊκών και ισραηλινών στόχων». Εγραψε, επίσης ότι «η κυβέρνηση των αγιατολάχ στην Τεχεράνη εξάγει τρομοκρατία στη Μέση Ανατολή και σε ολόκληρο τον κόσμο και μόνο μια σταθερή και κοινή στάση θα σταματήσει τις τρομοκρατικές δραστηριότητες του ιρανικού κράτους»! Οι σιωνιστές έσπευσαν να βάλουν τη σφραγίδα τους, προτού καν μιλήσουν τα ελληνικά δικαστήρια, στα οποία κάποια στιγμή θα προσαχθούν οι συλληφθέντες πακιστανοί αγροεργάτες.

Αυτός ο εναγκαλισμός των ελληνικών κυβερνήσεων με το σιωνιστικό καθεστώς μόνο κινδύνους δημιουργεί για τον ελληνικό λαό. Αν στήνουν τέτοιες υποθέσεις «τρομοκρατίας», ανακατεύοντας το Ιράν, όπως χρόνια τώρα απαιτούν οι σιωνιστές, αν δείχνουν την Ελλάδα ως στόχο του λεγόμενου ριζοσπαστικού Ισλάμ, τότε ενεργοποιούν την αντίστροφη μέτρηση για ν’ αρχίσουν πολεμικά χτυπήματα και στην Ελλάδα, που έως τώρα δεν υπήρξε στόχος, παρά την προσέγγιση όλων ανεξαιρέτως των αστικών κυβερνήσεων με το σιωνιστικό καθεστώς (στο όνομα του αντι-τουρκισμού), ιδιαίτερα την τελευταία δεκαπενταετία.

ΥΓ1. Η υπόθεση δεν βγήκε τυχαία τώρα. Είναι μια ακόμη προσπάθεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη να αλλάξει την ατζέντα και να επιδείξει «θετικό έργο» και όχι μόνο παρακολουθήσεις φίλων και αντιπάλων (ακόμη και υπουργών, ακόμη και της ηγεσίας του στρατεύματος), σκευωρίες κατά αγωνιστών (Ελλήνων και πολιτικών προσφύγων από την Τουρκία) και παταγώδεις αποτυχίες σε υποθέσεις όπως της Ιρίνα-Μαρίνας που τους στέλνει χαιρετίσματα από τη Μόσχα.

Ούτε μια ανακοίνωση της προκοπής δεν μπόρεσε να γράψει το ασφαλιτομπατσαριό. Θαυμάστε: «Στο πλαίσιο των συντονισμένων αυτών δράσεων των δύο Υπηρεσιών, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, μέλη του τρομοκρατικού – ηγετικού στελέχους, που δραστηριοποιούνταν στο εξωτερικό, ως “εγκέφαλος“ του δικτύου»!

Ο δε Θεοδωρικάκος, αντί να δώσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα έπρεπε να απαντήσει και σε ερωτήσεις, έκανε δήλωση από το… Twitter: «Η εθνική ασφάλεια και η αντιμετώπιση κάθε μορφής κινδύνου τρομοκρατικής επίθεσης σε βάρος στόχων στο εσωτερικό της χώρας, αποτελούν προτεραιότητα για την Ελληνική Αστυνομία και βασικό πεδίο συνεργασίας με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών».

ΥΓ2. Η πρεσβεία του Ιράν, χωρίς να καθυστερήσει στιγμή, έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση διάψευσης των σεναρίων που διακινούνταν, αποδίδοντάς τα στη Μοσάντ και προειδοποιώντας –εμμέσως πλην σαφώς- την ελληνική κυβέρνηση να μην τολμήσει να αναμίξει το Ιράν σ’ αυτή την υπόθεση. Η ανακοίνωση: «Η Πρεσβεία της Ι.Δ.του Ιράν διαψεύδει έντονα τις φήμες που διαδίδονται από σιωνιστικές πηγές και τις αβάσιμες κατηγορίες τους εναντίον του Ιράν. Είναι προφανές ότι τα κατασκευασμένα σενάριά τους σκοπεύουν στην εκτροπή της προσοχής του κοινού από την εσωτερική τους κρίση».


Πηγή: ΚΟΝΤΡΑ



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.