Στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Κερασιάς επεκτείνεται το δίκτυο σύνδεσης και διανομής φυσικού αερίου από την ΕΔΑ – Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας Α.Ε.

Οι τελικές αποφάσεις λήφθηκαν ύστερα από σύσκεψη των στελεχών της εταιρείας με το Δήμαρχο Θερμαϊκού, Γιώργο Τσαμασλή, και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, Γιώργο Μαντζανάρη.

Έτσι, την ερχόμενη Πέμπτη, 6 Απριλίου, ειδικό συνεργείο θα βρίσκεται στην Πλατεία της Κοινότητας και θα παραλαμβάνει τις αιτήσεις των κατοίκων για τη σύνδεσή τους με το δίκτυο φυσικού αερίου. Ο Δήμαρχος δηλώνει πολύ ικανοποιημένος που η επέκταση προχωράει σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα. «Άλλη μία περιοχή του Δήμου μας παίρνει τη σκυτάλη της σύνδεσης με αυτή τη φυσική μορφή ενέργειας, το φυσικό αέριο, που αποτελεί το φιλικότερο συμβατικό καύσιμο στο περιβάλλον και στον άνθρωπο».



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.