Προσπαθώντας να δημιουργήσει "χώρο" ανάμεσα στους τρεις διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου, που έχουν ανεβάσει στροφές πρόσφατα, ο Δημήτρης Καπλάνης, με χορηγούμενες αναρτήσεις στο fb, συνεχίζει τον εξαγγελθέντα τριμέτωπο αγώνα του.
Μάλιστα έχει βαφτίσει τους αντιπάλους του σε νυν, πρώην και πρώην αντιδήμαρχο και επιδίδεται σε έναν ιδιότυπης μορφής κλεφτοπόλεμο. Το ερώτημα είναι: Θέτει σοβαρά υποψηφιότητα (ξέρουμε πως όλοι δυσκολεύονται για το σχηματισμό ψηφοδελτίων) ή ρίχνει άσφαιρα αποβλέποντας σε διαπραγμάτευση και συμβιβασμό.
Η νέα του ανάρτηση:


Και θέλουν και μπορούν… αλλά… ΠΡΕΠΕΙ??
Έντονη προεκλογική δραστηριότητα από τους τρεις υποψήφιους δημάρχους .
Ο νυν ετοιμάζει ανοιχτή συγκέντρωση .
Ο πρώην ! Είναι κάθε μέρα στα κανάλια! Έκανε συγκέντρωση στελεχών ! Παραβρέθηκαν κάποια στελέχη ! Παραβρέθηκαν και << συνεργαζόμενοι >> πιθανοί υποψήφιοι !!
Ο πρώην αντιδήμαρχος προσπαθεί . Μέλος της οικονομικής επιτροπής που καλείται από τον εισαγγελέα. Δεν κλήθηκε προς το παρόν διότι την ημέρα που πάρθηκε η επίμαχη απόφαση απουσίαζε και βρέθηκε στη θέση του ο αναπληρωματικός του ενώ κι αυτός στήριξε όλες τις σχετικές αποφάσεις.
Όλα αυτά μερικές μέρες μετά την εκ νέου πρόσκληση τους από τον εισαγγελέα για εξηγήσεις σχετικά με την ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί στα μέλη της οικονομικής του επιτροπής για την υπερκοστολόγηση έργου .
Αυτήν τη φορά μάλιστα κλήθηκαν για να καταθέσουν και ο νυν δήμαρχος και υπάλληλοι του δήμου και ο εργολάβος του έργου.
Αυτό σημαίνει ότι η υπόθεση δεν έκλεισε και το ενδεχόμενο να κληθούν σε δίκη για να αποδείξουν ότι << καλώς έπραξαν >> είναι ορθάνοιχτο .
Αυτό σημαίνει όμως πως, όσοι κληθούν, παύονται από δημοτικοί σύμβουλοι , μέχρι την αθώωση τους .
ΑΠΟΡΙΕΣ!!
Αν λοιπόν κληθούν τώρα σε δίκη παύονται , θα παραιτηθούν?
Μπορεί να κληθούν εκτός της οικονομικής επιτροπής και τα μέλη του Δ.Σ. που ενέκριναν την σύμβαση ?
Γιατί κλήθηκε να καταθέσει ο δήμαρχος ? ( στο προηγούμενο Δ.Σ. ήταν αξιωματική αντιπολίτευση )
Αν δεν κληθούν τώρα και κληθούν και παυτούν μετά τις εκλογές τι θα γίνει ?
Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν , ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ… πρέπει να είναι υποψήφιοι ?


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.