Γράφει ο Δημήτρης Τεκίδης

Για ένα πράγμα δεν θα μπορέσω να αμφισβητήσω ποτέ τον κ. Τσαμασλή . Ότι έχει την ικανότητα να παρουσιάζει το άσπρο μαύρο και το μαύρο άσπρο.

Η ικανότητα αυτή , είναι ένα από τα πολλά χαρίσματα που έχουν οι πολιτικοί καρριέρας , γιαυτό άλλωστε και εκλέγονται συχνά και παραμένουν στην πολιτική επικαιρότητα για πολλά χρόνια .

Άλλα χαρίσματά τους είναι και το ότι : Πάντοτε φταίνε οι άλλοι και ποτέ αυτοί , είναι οι μόνοι που έχουν οράματα ενώ οι άλλοι όχι , αυτοί τα κάνουν όλα σωστά ενώ οι άλλοι λάθος , αλλάζουν απόψεις κατά το δοκούν και ανάλογα τη θέση που βρίσκονται κάθε φορά και στη συνέχεια προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι με διάφορα επιχειρήματα και δικαιολογίες για να μας πείσουν και ουκ έστιν αριθμός χαρισμάτων .

Ακούγοντας λοιπόν τον κ. Τσαμασλή , στην συνέντευξη που έδωσε στον κ. Ιβάνοβιτς , ακόμα κι εγώ πίστεψα πως σε 1,5 - 2 χρόνια από σήμερα , λόγω της ανάπτυξης που θα επέλθει από τη διοίκηση του , οι Σαουδάραβες πρίγκιπες και βασιλείς , οι σεΐχηδες και εμίρηδες του Κατάρ του Κουβέιτ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων αλλά και οι Ρώσοι ολιγάρχες , θα αγκυροβολούν τα πολυτελή γιότ και κότερά τους στην Μαρίνα της Ν. Μηχανιώνας , θα κοιμούνται στο πεντάστερο ξενοδοχείο της Αγ. Τράδας , θα αγοράσουν πολυτελή διαμερίσματα από το τουριστικό χωριό της Αγ. Τριάδας , θα τρώνε και θα πίνουν στα εστιατόρια της Αγ. Τριάδας και της ευρύτερης περιοχής , θα σηκώσουν την πραμάτεια των καταστημάτων από Περαία μέχρι Αγ. Τριάδα αφήνοντας τα ωραία τους πετροδολάρια και φυσικά δεν θα ξεχάσουν να κάνουν τις απολαυστικές και δροσιστικές βουτιές τους στα καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά του κάμπιγκ της Επανομής .

Και μετά ξύπνησα . Όνειρο ήταν και τέλειωσε .



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.