Η παρακάτω (χορηγούμενη) ανάρτηση του Δημήτρη Καπλάνη αποτελεί την αναγγελία την έναρξης του προεκλογικού αγώνα του, για τη θέση του Δημάρχου Θερμαϊκού. Ήδη συμπεριλαμβανομένης της δικής του υποψηφιότητας έχουμε ήδη πέντε ψηφοδέλτια για τις εκλογές του Φθινοπώρου. 
Την δημοσιεύουμε χωρίς σχολιασμό:

1.ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ για τον ΔΗΜΑΡΧΟ
Στην προσπάθεια του να κάνει την πρώτη προεκλογική συγκέντρωση στελεχών ο δήμαρχος δοκίμασε την πρώτη του ψυχρολουσία.
Στην συγκέντρωση που επιχείρησε στο χώρο της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου η προσέλευση ήταν απογοητευτική . Δεν τόλμησε άλλωστε ο κατά τα αλλά μανιώδης χρήστης του F/B. Να την δημοσιοποίηση .
Ούτε και τα μισθωμένα μέσα << ενημέρωσης > τόλμησαν να δημοσιεύσουν κάτι !!!!!!!!!!!!!!!
Πληροφορίες λένε ότι σύντομα θα έχει και την δεύτερη ψυχρολουσία του, αφού ετοιμάζετε να κάνει σύντομα και νέα συνάντηση σε μεγαλύτερο χώρο.
2. ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΛΙΣΤΑ!!!!!!!!!!!!!
Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ο οποίος χειρίζεται την γνωστή υπόθεση της υπερκοστολόγησης έργου στο δήμο μας ( ένα εκατομμύριο ευρώ) κάλεσε τώρα εκτός από τους συνήθεις πελάτες ( την προηγουμένη οικονομική επιτροπή) του και τον δήμαρχο και υπαλλήλους του δήμου και τον εργολάβο του έργου.
3. ΑΠ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ !!!!!
ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ
Είναι για πολλοστή φορά που η παρέα των δημάρχων, πρώην και νυν, πραγματοποιούν δημοσκόπηση στο δήμο μας σχετικά με τις προθέσεις του κόσμου για τις δημοτικές εκλογές .
Σ όλες τις δημοσκοπήσεις οι ερωτώμενοι καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στον νυν, τον πρώην και τον μαθητή τους πρώην αντιδήμαρχο.
Ο Καπλάνης τους δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο ότι στις ερχόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος δήμαρχος .
Γιατί άραγε δεν τον συμπεριλαμβάνουν?
Την παροιμία δεν την ξέρουν ?????


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.