Γράφει ο Δημήτρης Τεκίδης

Αγαπητέ συνδημότη,
Η σημερινή διοίκηση του δήμου , μου θυμίζει εκείνον τον γραφικό τύπο του παρελθόντος , ο οποίος , έχοντας ως συνεργάτες του και κάποιους αβανταδόρους , ξάφριζε τους αφελείς με τις ταχυδακτυλουργικές ικανότητές του .

Μου θυμίζει δηλαδή , ολίγον τι , παπατζή .

βέβαια εδώ δεν μας ξαφρίζουν , αλλά προσπαθούν να μας πείσουν πως ο τόπος λόγω των μεγάλων έργων γίνεται Ριβιέρα .

Κι εμείς αναρωτιόμαστε : εδώ τα έργα εκεί τα έργα , που είναι τα έργα ;

Όποιος από σας βρει την κούπα με τα έργα , κερδίζει .

Βέβαια , επειδή κι εμείς κι αυτοί άνθρωποι είμαστε , σκέφθηκα μήπως κάνω λάθος και τους αδικώ . Μήπως δηλαδή , ένα έργο που ήταν προγραμματισμένο να γίνει σε μια κοινότητα , από λάθος τους , να έγινε σε άλλη κοινότητα . Για παράδειγμα , το σχολείο του Μεσημερίου , μήπως , αντί να γίνει στο Μεσημέρι έγινε στην Περαία , να έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων κι εγώ να μη το κατάλαβα .

Από την άλλη , οι αβανταδόροι της διοίκησης , προσπαθούν να μας πείσουν πως το κλάδεμα των δέντρων , το κούρεμα των πάρκων , τα πατίνια , ο καλλωπισμός των αστικών στάσεων , κλπ....κλπ.... κλπ είναι έργα που θα κάνουν , προφανώς , Ριβιέρα τον δήμο Θερμαϊκού.

Μήπως κάποιος από εσάς , βρήκε την κούπα με τα έργα ;

Μάλλον όλοι χαμένοι είμαστε γιατί όποια κούπα κι αν σηκώσετε έργα δεν θα βρείτε .



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.