Γράφει ο Δημήτρης Τεκίδης

Αγαπητέ συνδημότη,
Η σημερινή διοίκηση του δήμου , μου θυμίζει εκείνον τον γραφικό τύπο του παρελθόντος , ο οποίος , έχοντας ως συνεργάτες του και κάποιους αβανταδόρους , ξάφριζε τους αφελείς με τις ταχυδακτυλουργικές ικανότητές του .

Μου θυμίζει δηλαδή , ολίγον τι , παπατζή .

βέβαια εδώ δεν μας ξαφρίζουν , αλλά προσπαθούν να μας πείσουν πως ο τόπος λόγω των μεγάλων έργων γίνεται Ριβιέρα .

Κι εμείς αναρωτιόμαστε : εδώ τα έργα εκεί τα έργα , που είναι τα έργα ;

Όποιος από σας βρει την κούπα με τα έργα , κερδίζει .

Βέβαια , επειδή κι εμείς κι αυτοί άνθρωποι είμαστε , σκέφθηκα μήπως κάνω λάθος και τους αδικώ . Μήπως δηλαδή , ένα έργο που ήταν προγραμματισμένο να γίνει σε μια κοινότητα , από λάθος τους , να έγινε σε άλλη κοινότητα . Για παράδειγμα , το σχολείο του Μεσημερίου , μήπως , αντί να γίνει στο Μεσημέρι έγινε στην Περαία , να έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων κι εγώ να μη το κατάλαβα .

Από την άλλη , οι αβανταδόροι της διοίκησης , προσπαθούν να μας πείσουν πως το κλάδεμα των δέντρων , το κούρεμα των πάρκων , τα πατίνια , ο καλλωπισμός των αστικών στάσεων , κλπ....κλπ.... κλπ είναι έργα που θα κάνουν , προφανώς , Ριβιέρα τον δήμο Θερμαϊκού.

Μήπως κάποιος από εσάς , βρήκε την κούπα με τα έργα ;

Μάλλον όλοι χαμένοι είμαστε γιατί όποια κούπα κι αν σηκώσετε έργα δεν θα βρείτε .Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.