Δέκα χρόνια από την πρώτη ημέρα κατάληψης του εργοστασίου της ΒΙΟΜΕ συμπληρώνονται σε λίγες ημέρες.

Με αφορμή την επέτειο αυτή, η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης ΒΙΟΜΕ διοργανώνει συναυλία, στην οποία μεταξύ άλλων θα συμμετέχουν οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Γιάννης Χαρούλης. Η συναυλία θα λάβει χώρα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Απριλίου, λίγα 24ωρα πριν την Εργατική Πρωτομαγιά.

Συγκεκρμένα, με ανάρτησή τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η Πρωτοβουλία αναφέρει: «Λοιπόν έχουμε γιορτή, έχουμε και μάχη!

Το εργοστάσιο της ΒιοΜε κλείνει δέκα (10) χρόνια σε κατάληψη, σε αυτοδιαχειριση και σε ζωντανό αγώνα!
Πήγαν να το κλείσουν “θεοί και δαίμονες”, πάνε να το κλείσουν funds και κυβερνήσεις, πλειστηριασμοί και αγοραπωλησίες γίνονται για να φιμώσουν τον εμβληματικό αυτόν αγώνα».

Και συνεχίζει: «Όμως εργαζόμενοι και αλληλεγγύη είμαστε ακόμη εδώ ζωντανές κι ενεργές δυνάμεις στον αγώνα για την κοινωνική απελευθέρωση!
 To τελευταίο ΠΣΚ του Απρίλη 28/29/30, μια μέρα πριν από την Πρωτομαγιά, πολεμάμε και τραγουδάμε στο εργοστάσιο της ΒιοΜε με εκδηλώσεις και συναυλίες.
 Όπως ακριβώς πριν από δέκα χρόνια σε μια επανάληψη της εναρκτήριας συναυλίας θα είναι μαζί μας οι

Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Γιάννης Χαρούλης
Χαινηδες
Κι επειδή έχουμε μεγαλώσει, όχι μόνο σε χρόνια, θα είναι και οι
Καταχνιά
The Speakeasies’ Swing Band!
Μορμω
Βάσω Βασιλειάδου

Η λίστα με καλλιτέχνες και καλεσμένους θα ανανεώνεται καθημερινά!».

 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.