Τέσσερις νεκροί και 7 βαριά τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός της σφοδρής μετωπικής σύγκρουσης δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη πριν λίγη ώρα στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής, στο ρεύμα προς Αλεξανδρούπολη.
Όλα συνέβησαν όταν ένα AUDI A4 που μετέφερε συνοκικά 10 άτομα, λαθρομετανάστες και οδηγό διακινητή, μπήκε από τον κόμβο της Μάκρης στην Εγνατία Οδό προς Κομοτηνή, αλλά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο Ι.Χ. που κατευθύνονταν κανονικά προς Αλεξανδρούπολη και του οποίου ο Έλληνας οδηγός που επέβαινε μόνος του ςστο αυτοκίνητο είναι βαριά τραυματίας και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Υπάρχουν 4 νεκροί λαθρομετανάστες στο άλλο Ι.Χ. οι οποίοι απεγκλωβίστηκαν με πολύ δυσκολία από τους άνδρες τη Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης οι οποίοι έφτασαν στο σημείο, όπως και η Αστυνομία προκειμένου να ρυθμίσει την κυκλοφορία, ενώ οι άλλοι 6 επιβαίνοντας στο AUDI A4 είναι βαριά τραυματίες και μεταφέρθηκαν και αυτοί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γ.Π.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.